Moderne Add-On Transforms Denne hollandske 50s Farmhouse

Moderne Add-On Transforms Denne hollandske 50s Farmhouse
Moderne Add-On Transforms Denne hollandske 50s Farmhouse
Anonim

Beliggende i en landsby i Aalten, Holland, er dette 50-tals bondehus renovering en moderne blanding af det traditionelle og det moderne. Bureau Fraai opdaterede interiøret i det primære opholdsstue og skabte et opholdsrum med tilbehøret, der inkorporerer den gamle lada ved siden af huset.

Overraskende byggematerialer og kreative arkitektoniske elementer gør den nye tilføjelse til en udfordring: "Mens den eksisterende lada er bygget af mursten og keramiske tagsten, er forlængelsens facade og tag lavet af sort, pre-weathered titanium zink med skjulte aluminiumsrammer til en fed og moderne udseende, "sagde arkitekterne. For at åbne hjemmet til det omkringliggende landskab udstiller udvidelsen store glasvinduer.

Træ saks ramme truss er en nik til historiske hollandske gårde. Lys og rummelig, den nye åben planløsning, spisestue og køkkenområde forbinder til haven gennem glasdøre.

Det minimale design har betongulv og hvide gipsvægge, der skaber en neutral baggrund for de store indvendige træbjælker. [Fotografi af Wim Hanenberg]

Hvad er den bedste egenskab ved denne moderne hollandske bondgård?

Populært emne.