Moderne flydende hus i Sydkorea

Don't blive narret af titlen, dette hus er faktisk ikke flydende. Det kan give dig dette indtryk på grund af den store mængde åben plads nedenunder, men det er alt. Denne bolig er designet af Hyunjoon Yoo Architects og er beliggende i Sydkorea. Det er en bolig bedre egnet til et ældre par, der nyder at bruge tid udenfor og udforske omgivelserne.

Som arkitekterne fortalte os, var ideen til dette projekt at skabe "rum i rummet". Så placeringen af ​​alle værelser i huset er ganske nysgerrig. I midten er der et badeværelse, et køkken og en kjole værelse, alle overfyldt derinde. Et soveværelse blev placeret i øst, en stue i vest og en korridor i udkanten. Tanken var at give indtryk af et større rum end det rent faktisk er. Det er nok fordi du får dæk til at gå over hele huset for blot at komme fra et værelse til et andet.

MoreINSPIRATION
  • S Mahal Residence i Sydkorea med en imponerende konstruktion
  • Den moderne Sunset Vale House af WOW Architects
  • Dobbeltbolig i Sydafrika: Wright House

Under alle omstændigheder er boligens design enkel og smagfuld, men mere smuk end det er landskabet og de fantastiske naturlige omgivelser. Det er et godt sted for alle typer par og familier, selvom et par i deres tresserne sandsynligvis vil sætte pris på det mere.

Illusionen af ​​et større rum er også synligt i indersiden. Alt er hvidt, bortset fra møblerne. Det er en moderne tilgang, meget stilfuld og elegant.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar