Moderne Godoy House i Mexico

Dette smukke hus er beliggende i Zapopan, Jalisco, Mexico. Det var et projekt, der blev udviklet af Hernandez Silva Arquitectos tilbage i 2007. Projektet på dette projekt var sammensat af Arq. Jorge Luis Hernandez Silva, Arq. Francisco Guiterrez P., Arq. Diana Quiroz Chavez og Arq. Belen Aldapa Orozco. Huset ligger i et privat kvarter uden for byen.

Dette hus er faktisk sammensat af to kroppe, hvoraf en er gennemsigtig og lys og betydeligt større og højere end den anden. Denne type struktur er meget praktisk, fordi den giver dig mulighed for at opdele de levende områder i to forskellige halvdele. På denne måde vil de private og offentlige områder af huset være klogt placeret fra hinanden, og alle kan nyde deres privatliv.

Huset har også en anden sal, hvor soveværelset er placeret. Det havde en smuk udsigt over haven og det er et meget roligt og afslappende område. Indgangen platform af huset havde brug for at blive hævet, fordi huset også har en semi-kælder.

MoreINSPIRATION
  • Moderne mesterværk i Mexico
  • Luksus CG House i Monterrey, Mexico
  • Fredelig Lucke Orozo House af Hernandez Silva Architects

Det meste af huset er bygget af stål, så det er et næsten flydende hus. Der er et langt og foldet vindues system i baggrunden, der også styrer at integrere haven ind i interiøret.

Huset indeholder også køkkenet og et studie sammen med de sociale og private rum i huset. Tagene er for det meste fladt på forsiden, men de er let afvist på bagsiden og dækket af belagt gul keramik. Gulvene er en kombination af marmor og træ, og de ser rigtig smukke ud i kombination med det mørke tømrerarbejde. Alt i alt er dette et stilfuldt hus med en smuk indretning og en simpel men slående udvendig arkitektur. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar