Contemporary House af Darren Carnell Architects

Darren Carnell Architects har designet et smukt moderne hus i Australien. Hunter House er et smukt hjem, der har en anden indstilling fra resten af ​​de omkringliggende bygninger. Det afspejler den naturlige skønhed af de røde tandkød, der er til stede både inde og ude.

Dette fantastiske hus har en rig palette af naturlige tømmer og stenstrømme på ydersiden, der gør det lettere at opnå et elegant interiør. Ved hjælp af sammensmeltning af de indre rum med ydersiden opnås et grundplan for at skabe store flydende områder. Det har også en gårdsplads, som er meget vigtig i Australiens klima og giver dig mulighed for at engagere sig med det ydre og indre samtidig.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Moderne B House af Damilano Studio Architects
  • Moderne To-niveau Privat Hus af Weinstein Vaadia Arkitekter

Stueetagen præsenterer sig som en åben plan bolig det multifunktionelle køkken, stue og spisestue områder. Som du kan se levende område har en slank pejs, der er brændpunktet i rummet. Det øverste niveau er et soveværelse, hans og hendes en-suiter, klæder og et personligt tilbagetog. Derudover har det gulv til loft vinduer, der oversvømmer huset med naturligt lys og fremragende moderne møbler, der skaber en behagelig levende stil.

Hunter House er en smuk bolig og et fristed at trække sig tilbage til. Med et smukt indretning og en dejlig gårdhave er dette hus en førsteklasses ejendom. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar