Moderne Hus af Feldman Arkitektur

Det er klart, at dette er mit drømmehus! House Ocho designet af Feldman Architecture ligger på et naturreservat i de smukke Santa Lucia Mountains. Det er det perfekte sted for afslapning og natfester med venner. Ocho-huset bedøvelsessted består af egeskov og stejle enge, som stærkt begrænsede og inspirerede vores ukonventionelle design. Designeren opdelte rummene i en række "pavilloner" for at opdele husets samlede masse.

Nyd de indvendige billeder, et fantastisk design med moderne minimalistisk indretning, hvilket gør rummet til at se større ud. Bjergskråningen er smukt kontureret af stenstrinnene, der fører til huset, omgivet af naturlige klipper fra tid til anden. Når vejret er fint kan du nyde udsigten udenfor, sidde på udendørs bænke eller endda omkring sten pejsen bygget direkte i husets væg.

MoreINSPIRATION
  • Caterpillar House af Feldman Architecture
  • Renoveret hus i San Francisco af Feldman Architecture
  • Amazing Contemporary House på Cedar Hill af Cunningham Architects

Der er endda en udendørs jacuzzi, der hjælper dig med at slappe af efter en hård dag på arbejde. Og da dette hus er en luksuriøs, bør du forvente at finde mange teknologiske enheder og al den komfort du kan drømme om. Og du gør. Alt om dette hus er simpelt og naturligt, det store design lykkes at være både minimalistisk og komfortabelt, smukt og praktisk. Kort sagt: gode ideer sat i praksis på en god måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar