Moderne Hus i England kombinerer sten og glas

Nairn Road er en moderne familie tilbagetog på en stille bolig gade i Poole, England. Færdiggjort af David James Architects, det moderne hus i Canford Cliffs ligger tæt på Poole Harbour og de omkringliggende strande.

Ifølge arkitekterne er stedet på niveau og dråber derefter væk på en stejl træet skråning, der grænser op til en golfbane. Bygningen skiller sig ud med sin subtile palette af farver, der stammer fra en kombination af sten, glas og aluminium.

Hjemets 20 fods høje entré med massive vinduer skaber en imponerende følelse af ankomst. Dette værelse spænder over hele længden af ​​huset, bliver dets arkitektoniske rygsøjle. Det forbinder begge etager samtidig med at strømmen på hvert niveau bliver lettere.

Boligen har fire en-suite soveværelser, en åben planløsning, et biografrum, en undersøgelse, et spisestue / opholdsstue og en dobbeltgarage. "Det indvendige layout skaber værelser, der kan danne en del af husets vigtigste åbne plan, mens den kloge brug af dobbeltdøre giver mulighed for at skabe mere intime rum," siger arkitekterne. [Billeder ved dobbelt eksponering]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar