Moderne Kiko østrigske hus

Et moderne hus blev færdiggjort i den lille købstad Zirl i Østrig af Ohnmacht Flamm Architekten. Denne trendy husstand har moderne boligarealer i et unikt design. Strukturen er ikke andet end traditionelt. Det rumlige koncept omdanner ideen om allestedsnærværende parcelhus, hvorved de sekundære rum og garager er pakket i to "kasser" og skubbet sidelæns. I midten er der et stort boligareal, der åbner ind i haven.

Ovenfor er der et kompakt volumen, hvor du kan finde legepladsen og soveværelserne. Man kan undre sig over, hvad der handler om de to gennemsigtige halvkugler med de svingende boblestole. Nå, mine venner, det er et tegn på at tænke udenfor boksen. Disse bobler tilbyder panoramaudsigt over omgivelserne. Stolene inde i dem kan svinge inden for eller uden for rummet i den boble for en bedre visuel oplevelse.

MoreINSPIRATION
  • The Black House af Andres Remy Arquitectos
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Amazing Contemporary House på Cedar Hill af Cunningham Architects

Interiøret er storslået! Kun de bedste materialer blev brugt, så vær ikke overrasket, hvis du finder i badeværelset smukke trægulve og et rent luftigt design med sort og hvid alternativer mellem møbler og sanitetsgenstande. Den rummelige stue vender ud mod en stor pool og et fantastisk landskab. Vi kan konstatere, at kvaliteten i dette projekt ikke blev kompromitteret, tværtimod den perfekte kombination af træ, store glasvinduer og døre, stål giver et nyt, moderne indtryk til interiøret, hvilket samtidig øger værdien. Henning Koepke}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar