Moderne bjerg hjem i Aspen

Dette smukke bjerg hjem er beliggende i Aspen, mere præcist på 1590 Silver King Drive Aspen, CO 81611 USA og det er en smuk moderne bolig. Ikke kun at huset er meget hyggeligt og indbydende, men det tilbyder også fængslende udsigt over Aspen Mountain, Highlands, Kærnemælk, Pyramid Peak og golfbanen.

Huset er et moderne tilbagetog og det var skræddersyet med høj finish og en smuk og luftig indretning. Der er en åben grundplan, der omfatter både indendørs og udendørs levende og underholdende område samt et stort gourmet køkken udstyret med Sub-Zero og Viking apparater og en vin køler. Der er også et master bad med onyx og mahogni finish og et gæstebad med stilfulde fliser og sten.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Bavarian-stil Retreat ved bunden af ​​Red Mountain i Aspen
  • Moderne bopæl i Littleton til salg
  • Charmerende Aspen Ski Ejendom

Desuden omfatter boligen også et medie / spil værelse med projektion TV, et billardrum, en våd bar og gas pejse. Huset har også gulv til loft vinduer og døre og en elegant indretning. Derudover er der også et værelse, der bruges som kontor, der i sidste ende kan omdannes til et 5. soveværelse, hvis det er nødvendigt.

Huset har central air-condition og befugtning. For det ydre er landskabet smukt og det omfatter flere andre udendørs områder som den snedmålsede gårdsplads og indkørsel, boblebadet, cykelstien, cykelstierne og den gratis transport til centrum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar