Moderne Penthouse i Kiev Udstiller Original Arch Tagdækning

Ukraine-baseredeAlex Obraztsov afsluttet designet af et moderne penthouse i Kiev centrum. Konceptet bagHigh Lounge projekt - "Livet er klogt sparsommeligt: ​​alle nye ting er lavet af gamle" - er inspireret af et digt, der tilhører den russiske forfatter Konstantin Forfanov.

Opdaget på stedet blev det originale arch tagsystem udsat og tilføjer funktion til rummet - bortset fra at udvide opholdsrummet fungerer det også som rumdeler. Stålbjælkekonstruktionerne supplerer krydsfinerpladerne til et dristigt og moderne udseende. Den nyligt tilføjede terrasse har rigelig plads til udendørs afslapning med en betagende udsigt over byen.

Stueets mørke farvepalet af grå og sort er accentueret af modige farverige kunstværker fra moderne ukrainske og japanske malere Oksana Masj og Valerij Startsevand Kenzo Takada. Den slående hvide lakeret køkken og badeværelse tilføjer yderligere til den moderne stil i denne penthouse. Store vinduer giver rigeligt naturligt lys om dagen, mens om natten den bløde, indbyggede belysning skaber en varm og intim stemning. [Fotografi høflighed af Alex Obraztsov]

Hvilke detaljer finder du mest fascinerende om denne moderne penthouse i Kiev?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar