Moderne Penthouse i Valencia løser Space Challenge

Rumlige designerJosep Ruà forvandlet en lejlighed med et udfordrende layout i Valencia, Spanien til et moderne penthouse med maksimal funktionalitet. Beskrevet som "en kasse helt isoleret udefra med to frilagte terrasser", var lejligheden i trangt behov for en differentiering mellem dagtimerne og nighttimeområderne. Opbevaring var også en udfordring, primært på grund af størrelsen af ​​den lille lejlighed - 753 kvadratmeter, herunder terrasserne.

Det første skridt var at dække en af ​​terrasserne og omdanne den til et soveværelse. "Gulvet blev opdelt i to halvdele med en buet mur, der sammen med en stor bogreol hjalp med at blødgøre rummets sværhedsgrad," tilføjede arkitekterne.

Den sociale hub i det moderne penthouse er åbent planområde, køkken og spiseplads. Træ accenter parret med en lys farvepalet og masser af naturlig belysning gør rummet føles åbent og luftigt. En del af køkkenet er skjult bag en automatisk dør, som løser problemet med opbevaring uden æstetiske kompromiser. Opholdsstuen forbindes problemfrit til en smuk terrasse, der giver en følelse af kontinuitet mellem indendørs og udendørs rum. [Fotografi af Asier Rua]

Hvad synes du om rumløsningen til dette moderne penthouse?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar