Moderne Post & Beam Residence i bunden af ​​en skråning i Auckland

Beliggende i Auckland, New Zealand, blev denne bolig netop afsluttet i år. Det er et nutidigt familiehus beliggende i bunden af ​​en skråning, hvor det også nyder godt af privatlivets fred fra usædvanligt smuk udsigt. Boligen var et projekt af BOX Living, et New Zeeland-baseret firma, der specialiserer sig i modulopbygget design.

Med en samlet overflade på 160 kvadratmeter er dette familiehus rummeligt og mest af alt lyst og fuld af lys. Lysene får dog de store vinduer og glasvægge. Desuden åbnes huset mod ydersiden og grundniveauet er næsten som en udvidelse af det udendørs inde i hjemmet.

MoreINSPIRATION
  • Moderne familie boks hus i New Zealand
  • Moderne bopæl i Littleton til salg
  • Moderne Sunset Residence i Singapore

I alt har boligen 4 soveværelser og en række luftige og rummelige opholdsstuer. Den øverste sektion cantilevers over den eksterne terrasse og det giver skygge. Terrassen er overdækket boligareal, og det fører ud til poolen og græsplænen.

Ydersiden af ​​boligen har retlinede linjer og masser af glas. Dette giver det et moderne udseende, og det gør det også til at skille sig ud. Derudover har den en meget flot og subtil rustik føler givet af cederstrukturen og vægpanelerne.

Eksteriøret er farvet mørkt, og det giver boligen mulighed for at blande sig lettere ind i omgivelserne. Ved at bruge konstrueret tømmer i stedet for stål til bygning af huset valgte arkitekterne en mere passende løsning for de seismiske zoner, der blev fundet i New Zealand.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar