Moderne fortolkning af traditionel hytte: Hocker Farm i Storbritannien

Donald Arkitektur færdiggjort design af Hocker Farm, en charmerende stenhus i The Peak District National Park i Longnor, Buxton, Storbritannien. Ifølge arkitekterne skulle udviklingen være i overensstemmelse med den lokale kontekst, som udelukkende dannede udvidelsens ydre udseende: "Begrænset i størrelse ved det originale garagefotografi, udfordringen var at skabe de ekstra rum inden for et relativt lille volumen af rummet. En pladsbesparende trappe og en åben plan tilgang til master en-suite, delvist gjorde det muligt at opfylde det korte. "Glas og sten definerer udvendigt af boligen, som viser et originalt udseende.

En dosis minimalisme definerer det overordnede designskema, krydret her og der med fedte farver: "De indre rum, der var fri for planlægningsbegrænsninger, blev designet til at være lette, rene og nutidige og til kontrast fra de hyggelige rum i det oprindelige sommerhus. Et tagglas fra glas til glas gør det muligt at oversvømme lys til en-suite, trappe og hall under. "Loftet er særligt interessant med sine skrånende vægge og udsatte træbjælker. Hvad er dine tanker om denne moderne genfortolkning på en traditionel hytte? [Fotografi høflighed af Donald Arkitektur]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar