Moderne bolig kaldet Casa AR i San Isidro ved Seinfeld Arquitectos

Denne imponerende og alligevel overraskende enkle bolig er et smukt eksempel på nutidig arkitektur. Huset hedder Casa AR og det er beliggende i San Isidro, et distrikt i Lima-provinsen i Peru. Placeringen er praktisk, og det er også det omgivende landskab, selvom indbyggerne i denne bolig ikke har meget kontakt med de andre. Som du kan se, er der en høj og massiv mure, der adskiller huset fra alt andet, hvilket skaber et lille privatparadis.

Huset var et projekt af Lima-baseret studie Seinfeld Arquitectos. Jeg spekulerer på, om de har noget at gøre med den berømte komedie eller skuespilleren, men jeg er sikker på, at det er et fælles spørgsmål. Alligevel har boligen et meget simpelt, faktisk minimalistisk design med meget få arkitektoniske detaljer og et overordnet elegant udseende.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Langt Narrow Residence kaldet MYZ "Nest" House i Japan
  • Kowalewski Residence er en moderne struktur i landlige omgivelser
  • Moderne bolig i Lima med en jævn overgang mellem sociale og private rum

Indretningen er lige så enkel, men også meget elegant. Selv om jeg beundrer arkitekturen i dette hus, må jeg sige, at det ikke ser meget hyggeligt eller indbydende ud. Interiøret er ret koldt og ligner et kontor. Ikke desto mindre er denne ekspansive tre-etagers bolig en imponerende struktur. Jeg kan især lide hvordan rummene er blevet opdelt.

I stueetagen er der mere et fælles underholdningsområde med gulv til loftglasvægge, mens de to andre etager er mere private. I stueetagen er der meget få vægge, og det kan derfor konkluderes, at der er en ekspansiv åben grundplan, hvor stuen, spisestue, køkken og alle andre rum er sammenkoblet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar