Moderne bolig i Costa d'en Blanes af SCT Estudio de Arquitectura

Denne slående bolig er beliggende i Costa d'en Blanes, Mallorca, Spanien, og det er en meget imponerende struktur. Huset var et projekt udviklet af SCT Estudio de Arquitectura. Det er helt sikkert en meget moderne skabelse, og nogle kan endda kalde det moderne. Sandheden er, at huset blev afsluttet i 2009, så det er en ny skabelse, men ikke den seneste.

Huset blev bygget på et langt og smalt plot, og det gjorde tingene lidt vanskeligere, også på grund af hældningen. På stedet var der et allerede eksisterende hus. Ejerne ønskede først at nedrive det gamle hus for at få plads til den nye. Hovedidéen til det nye hus var en simpel struktur, klar og alligevel iøjnefaldende. Først måtte arkitekterne bestemme, hvordan man skulle placere værelserne. Natzonerne blev placeret i stueetagen hvide dagzonerne på øverste etage for at drage størst fordel af naturlyset. Der er også en pool og solarium på dette niveau.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Villa Costa d'en Blanes på øen Mallorca
  • Moderne kompakte bopæl af Ze Arquitectura
  • Moderne BC House i Monterrey

For at skabe den enkle struktur ønskede ejerne, er facaderne blevet behandlet som et bånd, der folder, hvilket resulterer i en organisk form. Facaden er lavet af tung beton, mens de laterale kabinetter er lavet af glas, et meget skrøbeligt materiale. Kontrasten i denne forstand er meget synlig. Huset indeholder også et solarium, en terrasse terrasse, samt et opholdsområde, overdækkede terrasser og selvfølgelig soveværelserne, køkkenet og alle de andre værelser. {Fundet på archdaily og billeder af José Hevia}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar