Moderne gyngestol Dim Sum

Noget tidløst som en gyngestol er vedvarende forandring. Fra det klassiske billede af en vintage eller antik gyngestol går vi til en minimalistisk, moderne. Gyngestolen, som vi plejede at se i vores sind, den, som vores bedstemor plejede at have, er ikke længere en trend. Nu er det tid til nye designs at invadere markedet. Dim Sum indstiller tonen.

Dim Sum er en moderne gyngestol, der er designet af det nederlandske firma Montis. Dens design er baseret på det klassiske billede, men det er blevet stærkt forbedret. Stolens ramme er ikke længere synlig. Den er gemt inde i en kompakt, væskestruktur. Princippet er det samme, men udseendet er næppe ens. Faktisk er det den base, der lader os endda betragte det som en gyngestol. Dim Sum holdt nogle af de detaljer, der karakteriserer den traditionelle forestilling om en gyngestol.

MoreINSPIRATION
  • Den futuristiske Bangulella gyngestol
  • Håndlavet gyngestol til afslappende udendørs øjeblikke
  • Den hyggelige Ryder gyngestol

Eksempelvis omfatter dets design træ, ligesom det klassiske. Det er også yderst behagelig, en karakteristik, der definerede den traditionelle gyngestol og det gjorde det så populært. Designerne af dette moderne stykke fokuserede på at øge komfortniveauet ved at inkludere komfortable siddepuder og endda en nakkestøtte. Dim Sum kommer i en række levende farver, der yderligere bidrager til sit dristige, moderne udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar