Moderne Semaphore Franske Riviera Villa

Semaphore er en meget smuk villa med et moderne design. Det er beliggende i Le Lavadou, Franske Riviera, Frankrig og det er en 9 soveværelse, 12 badeværelser ejendom. Villaen kan lejes til priser mellem € 5900 - € 6942 (USD $ 8035 - $ 9455) per nat. Denne utroligt smukke villa tilbyder, udover de moderne værelser, en fantastisk udsigt over Middelhavet og nogle af øerne i området.

Denne moderne villa er en kombination af sten, træ, glas og beton, der sidder på en 1,5 hektar stor plads på en middelhavspark og sten ejendom. Villaen byder på rummelige værelser, der dækker i alt 1.200 kvadratmeter boligareal. Det indeholder 9 soveværelser, en stor stue, der er direkte forbundet med en stenterrasse og en swimmingpool med kaskader. Der er også en Michelin-stjernet restaurant, der tilbydes af Semaphores ekstraordinære kok. Gæsterne kan nyde tre lækre måltider om dagen samt aperitiffer og snacks.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Villa Costa d'en Blanes på øen Mallorca
  • En anden luksus villa beliggende i Puglia
  • Den charmerende Villa Carlota i Caribien

Gæsterne kan nyde privatlivets fred, der tilbydes af denne smukke villa, samtidig med at de kan drage fordel af ejendommens faciliteter. Hvad angår interiøret og værelserne er soveværelserne rummelige og kommer i forskellige størrelser. Udover de hyggelige soveværelser indeholder villaen også et hjemmebiograf, DJ bordsæt, et klaver, kontor, safeboks, fuldt udstyret køkken og babyudstyr på forespørgsel. Når gæsterne ønsker at nyde frisk luft, kan de gå ved uendelig pool, springkampen, de udendørs siddeområder og terrasser, tennisbanen mv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar