30 moderne brusebad ideer til dit badeværelse

Hvis du overvejer at opgradere dit bad, vil beslutningen ikke blot trække nyt liv i dit badeværelse, men også være en klog investering. Ifølge Remodeling Magazine's Cost vs. Value rapport er den gennemsnitlige omkostning for et badeværelse remodel $ 16.000, med et gennemsnitligt investeringsafkast på 72,5 procent.

Fokus på et bad ved opgradering af dit badeværelse er afgørende; de fleste voksne 45 eller ældre foretrækker et bad til et badekar. Ifølge en undersøgelse foretaget af Remodeling Industry Association, er det øverste universelle designelement, som forbrugerne ønsker i deres hjem, et barrierefrit brusebad - i det væsentlige en let adgang uden at skulle klatre ind og ud.

Vores bruserideer er både praktiske og tilbøjelige til at betale sig i fremtiden; de vil også bringe nogle friske, moderne stil til dit badeværelse for at nyde dagens.

Her er nogle moderne shower ideer.

Fokalvæg

Den nyeste badeværelse tendens indebærer brugen af ​​en brændvæg. Boligejere gør ofte en stor investering i smukke inventar og finish; en dristig fokal bruservæg trækker øjet på alle de smukke detaljer i et brusebad.

For at oprette en fed væg, prøv kornlignende sten, vælg et indviklet detaljeret fliseremønster eller brug baggrundsbelagt, trykt glas som baggrund for dit bad.

Farverig brusebad

Der er tidspunkter, hvor et skarpt, hvidt badeværelse føles lidt livløst og koldt. Vær ikke bange for at infuse dit brusebad med en lys og levende farve. Det brede udvalg af fliser og overflader, der er tilgængelige i rige, mættede farver gør en farverig bruser en no-brainer.

Brusebad

Dagens mest ønskede showers skaber følelsen af ​​et spa-rum. Et indbygget siddeområde føjer efterbehandling til din bruser spa. Hvis du ikke er villig til at forpligte sig til at skabe et indbygget brusebad, skal du tilføje en simpel teak eller vandfast bænk til din bruser.

Bruser Belysning

Belysning er en overset badeværelse funktion, men det er blandt de vigtigste. Det bedste ved at tilføje belysning til dit brusebad er, at det kan være billigt.

Når du tænker på hvordan og hvor du skal tilføje belysning, skal du overveje hvilke steder du vil fremhæve og hvilket humør du vil sætte. For eksempel kan du prøve at vaske lys på en smukt flisebelagt væg. Nogle showerheads har endda indbyggede LED-lamper.

Hans og Hers

Mange boliger har hans og hendes skabe og badeværelse dræn. Tag ideen et skridt videre og gør bruseren et mindeværdigt rum ved at installere hans og hendes brusehoveder.

Blanding Fliser

Giv dit badeværelse et brugerdefineret udseende ved at blande fliser og mønstre. Dette tilføjer lag og tekstur til rummet. Tåbelige måder at opnå dette udseende omfatter:

  • En kontrasterende stribe flise.
  • Installation af fliser lodret.
  • Fliser bruservæggen i et andet mønster eller en farve end resten af ​​badeværelset for at skabe en brændvidde.

Alternative finisher

Til det ultimative mindeværdige bad, overvej brugen af ​​alternative materialer. Teak trægulv fliser, bølgede aluminium vægge eller farvede (i stedet for klare) glasdøre giver nogle unikke bruser ideer.

Mange boligejere søger moderne brusebad ideer til at skabe deres drømme badeværelse. Uanset hvilken inspiration du tager, skal du huske at vælge de bedste materialer, du har råd til, og holde dit badeværelse enkle, ryddelige og lave vedligeholdelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar