Moderne Villa Costa d 'E Blen På Øen Mallorca

Et privat hjem på en smuk ø er, hvad mange mennesker drømmer om. Men for nogle af os er det bare virkelighed. For eksempel får ejerne af dette smukke hjem at nyde det fantastiske landskab og vejr hver gang de besøger deres luksuriøse ejendom fundet på Middelhavsøen Mallorca.

Villaen har i alt fem soveværelser og fire badeværelser fordelt over to niveauer. Hovedetagen kan nås via en glas elevator eller en trappe, smukt belyst og med panoramaudsigt. Derefter når du et åbent rum, der indeholder køkkenet og en stor spisestue samt stuen. Stuen er moderne og stilfuld og har en smuk pejs. På samme etage er der også et luksuriøst badeværelse og en oplyst uendelig pool med terrasse.

MoreINSPIRATION
  • Moderne bolig i Costa de Blanes ved SCT Estudio de Arquitectura
  • Den luksuriøse Villa Antares i Sicilien, Italien
  • En anden luksuriøs Del Sol Villa i Marbella, Spanien

Det øverste niveau indeholder master suite og de resterende tre soveværelser. Dette er et mere privat rum designet til afslapning og intim tid. Stueetagen har en separat lejlighed med egen indgang og adgang til udendørs. Dette område kan bruges som gæsteplads. Huset har også et halvkælder niveau, der omfatter et motionsrum og et opbevaringsrum. Kælderen fungerer som en garage, der kan rumme op til fire biler.

Dette fantastiske hjem har også gulvvarme i samt indendørs og udendørs audiovisuelle systemer, så alle kan have deres livstid uden problemer. Ejendommen er faktisk meget smuk. Det er et luksuriøst sommerhus, men det ville også være et ideelt sted at tilbringe hele dit liv. Beliggende i et roligt område, tilbyder villaen privatlivets fred sammen med en spektakulær udsigt over havet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar