Moderne Villa i Burgh-Haamstede, Holland

Der er mange boliger, som selv om de er rummelige, er de ikke så luftige. Møbler, dekorative elementer eller fælles vinduer kan tage af sit dyrebare rum og få dig til at føle sig lidt ubehageligt. Villa BH er et moderne hus designet af Whim Architecture og afsluttet i 2010. Det ejes af et gammelt par og ligger i Burgh -Haamstede, Holland.

Rum, lys og naturlig sammenhæng synes at være dens vigtigste egenskaber. Det er stort, har en interessant form med en smuk gårdhave og en afslappende have, hvor loungeområdet kan tilbyde dig fantastiske øjeblikke, som du kan bruge sammen med dine venner. Villa BH er en konstruktion baseret på kvalitet, enkelhed og komfort. Stueetageniveauet huser de fleste af de levende rum, så de bliver mere tilgængelige. Glaspaneler og gulv til loft vinduer øger mængden af ​​naturligt lys inde og tilbyder en fantastisk udsigt til hvert værelse.

MoreINSPIRATION
  • Den moderne villa Veth i Hattem, Holland
  • Rolig bolig i Holland - Villa Frenay
  • Villa V - en moderne bolig med et problematisk sted

Her er alt moderne, værelserne er meget rummelige og der bruges små møbler til næsten alle områder. Ideen om plads og lys er også øget af de hvide vægge, der vises overalt. De, der elsker naturen, vil pryder placeringen og beliggenheden af ​​denne villa og mere end at de vil blive tiltrukket af det miljøvenlige design. Der bruges solpaneler og en varmepumpe, der sparer energi og sikrer al den komfort, du har brug for.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar