Moderne villa omgivet af en omfattende olivenlunde

Villa Extramuros er en smuk, moderne bolig beliggende i Arraiolos, Portugal. Det var et projekt af Vora Arquitectura i samarbejde med Bruno Pica, Gonçalo Leite, Edgar Rafael, Mariana Pestana og med teknisk support fra Soprenco. Villaen har et areal på 800,00 kvadratmeter og sidder på et sted, der måler 53.000 kvadratmeter. Det blev bygget i 2011 og omkostningerne var 800.000 €.

Boligets overordnede design og form har rene linjer, der er specifikke for moderne og moderne arkitektur, og de giver det et abstrakt udseende. Det blev bygget til at tjene som et hjem for sine ejere, men også som et lille hotel. Det har to store åbninger i stueetagen, der svarer til spisestuen og til opholdsstuen, og der skaber forbindelse med udendørs. En af disse store åbninger indeholder også hovedindgangen. Indgangsdøren samt loftet og væggene omkring den er kantet af kork og på denne måde skabes en meget varm og afslappet atmosfære lige fra indgangen.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Black Facade Schuler Villa i Schweiz
  • Moderne Villa Costa d'en Blanes på øen Mallorca
  • Villa V - en moderne bolig med et problematisk sted

Receptionen, køkkenet, spisestuen og opholdsstuen ligger alle i stueetagen og er organiseret omkring en firkantet gårdhave. En ekstern trappe giver derefter adgang til øverste etage. Bygningen har også en smuk gårdhave, der bringer lys ind i alle områder. Den øverste etage er organiseret i fire volumener. De er forbundet med lavkorkbelagte vægge og har minimalistiske, hvide indvendige dekorationer. {Fundet på archdaily og billeder af Adria}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar