Moderne West Palm Beach Property

Beliggende på West Palm Beach, er denne bolig et meget godt eksempel på et typisk moderne hjem. Det er et rummeligt hus med rigelig plads i hver sektion og med en veldefineret intern distribution af værelserne. Dets indretning er pænt afbalanceret. Den har en række forskellige teksturer og en bred farvepalet, der indeholder neutrale nuancer, såsom beige og sort, men også livlige nuancer af rødt.

Selvom det overordnede design er moderne, er den indvendige indretning af denne bolig ikke så enkel som forventet. Det er faktisk ret indviklet. Der er masser af små detaljer overalt, du ser ud. Men det viser kun os, at opmærksomheden på detaljer er udsøgt, og at hver lille genstand er omhyggeligt placeret, hvor den skal være.

MoreINSPIRATION
  • Restaureret 1918 Middelhavet bolig i West Palm Beach
  • Moderne sort interiørdesign af Mim Design
  • Farverige og dynamiske strandhus indretning

Stuen er rummelig, men ikke imponerende i størrelse. Den har en jordfarvet farvepalet med nuancer af brun og beige, der gør det hyggeligt og indbydende. Belysning i dette værelse er subtilt, og vinduerne giver nok sollys til at føle rummet lyst.

Boligets overordnede design var beregnet til at gøre det behageligt. Det er essensen af ​​ethvert design, når vi taler om et familiehjem. I dette tilfælde blev en sådan indbydende og behagelig atmosfære opnået gennem farve, tekstur og stil. Indretningen er moderne, men med subtile traditionelle accenter, der tilføjer elegance til værelserne. Desuden har huset udover en dejlig indretning indretning en vidunderlig udsigt over det omkringliggende landskab.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar