Moderne Hvide Villa V i Belgien

Villa V er beliggende i Flandern, Belgien, og det er en af ​​de bedste udsigter i regionen skabt af Beel & Achtergael Architects. Fra det første øjeblik du ser det, har du den velkendte følelse, du ikke kan have, medmindre du er hjemme hos dine venner og familie. Det er absolut et afslappende sted, der giver roen og roen, som kun et smukt sted, et passende selskab og atmosfære kan give dig.

Villa V er ikke kun et simpelt hus til en normal familie, men det er en hel verden, som synes at være skabt for at gøre dit liv mere behageligt og givende, hvis du tager højde for kunstsamlingen. Bygningen er opbygget i to etager, hvor den første er designet til både forretnings- og fritidsformål, mens stueetagen har en "U" -form omkring den åbne gård. Det er det perfekte sted at nyde på samme tid: lys, rum og kunst; Hvidheden er et af de oplagte aspekter, som gør opmærksom på det brede åbne rum, de udvendige vægge, som lukkes, den kontinuerlige glasvæg, men ikke kun.

MoreINSPIRATION
  • Villa Linnanmaki i Somero, Finland
  • Villa GM med en spektakulær udsigt over havet
  • En enkel, velegnet villa ved Sluijmer & Van Leeuwen Arkitekter

Designet er præget af enkelhed, stil og elegance. Der er plads til børn både ude og inde og samtidig er stemningen hyggelig, diskret, privat, også - for forældre og deres venner ... Det arkitektoniske element er imponerende, mens poolen, de karakteristiske vinduer og Diskotekskuglerne i garagen afslører nogle af ejerens smag og stil. Det er bestemt et fremtrædende sted! {Found on contemporist}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar