Kontrastindsamling af UBICA-ID

Opkaldt Kontrast, kollektionen designet af UBICA-ID er en serie, der omfatter udvidelse af sofabord, sideborde og en lænestol med en bogreol indbygget i ryggen. I alt er der syv møbelstykker, der er skabt af rene volumener og geometriske former, der søger en formel linje mellem dem og en klar visuel enkelhed uden at ofre detaljer og løsninger, der har gjort dem til praktiske og specielle møbler.

MoreINSPIRATION
  • Tahoe Noir kaffe og slutbordssamling
  • 3D møbler samling af Martin Gallagher
  • HEX Tennis Collection

Det er overraskende, hvor enkelt disse stykker kan være. Det veldefinerede design ser ud til, at det forsøger at lave en erklæring. De geometriske former slags tilslutte dem alle sammen, skaber et meget frisk billede. De anvendte farver er de meget rene toner af hvid og den naturlige træfarve, i de fleste tilfælde. Der er også et farvestrålende sidebord, der tilføjer noget sjovt til samlingen.

Navnet på denne samling er meget suggestivt for de medfølgende stykker. Kontrasten henviser på den ene side til de anvendte materialer, der er sammensat på en smuk måde. På den anden side refererer det til farverne: der er den rene hvide blandet med den smukke og naturlige træfarve, og så er der også det farverige sidebord, der skaber en kontrast i forhold til alle de andre stykker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar