Contrasting Wanders Collection af Bisazza

Hvis du tager en tur gennem den smukke by Iasi, vil nogle af de gamle bygninger fascinere dig med deres arkitektur og specielle broderier, der bruges til udsmykning af disse store bygninger. Kulturpaladset, Traian Hotel og "Alexandru Ioan Cuza" Universitetet er blot nogle eksempler på disse monumentale bygninger. Selv om de blev istandsat og restaureret, blev der holdt det gamle og grundlæggende arkitektoniske udvendige design som en forbindelse til fortiden og traditionen.

Broderierne, der blev brugt til disse bygninger, mindede mig om den kontrasterende Wanders Collection af Bisazza, som også er en blanding af badeværelser, der vil forbløffe dig med deres elegance og kontrast. Der er brugt moderne antikke badeværelse forfængelighed, konsoller, spejle og tilbehør i den mest elegante kombination af nuancer, sort og hvid.

MoreINSPIRATION
  • Vela badeværelse indsamling af Rexa
  • Fantastiske Toiletter og Bidets Collection fra Stile
  • The Wanders Keramisk Håndvask

De moderne håndvaske er fra Soap Bath-serien og de har form af en sten eller en bar såpe. Forfængelighed, konsoller eller spejle fra New Antique Collection synes at kontrastere dem, men hvis du foretrækker et mere moderne design, kan du vælge et spejl eller en konsol fra Architectural Series.

Det hele afhænger af din smag, præferencer og behov. Uanset hvad dine valg er, kan du forestille dig det elegante rum, du får, og den luksuriøse atmosfære, du vil skabe.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar