Kontraster fra gammelt og nyt: En generøst Lit Single Family House i Spanien

En gammel landbrugsstruktur blandet med de nybyggede rum skaber den forskellige karakter af dette enkeltfamiliehus i Pontevedra, Spanien. Beliggende på skrånende terræn og indrammet af frodig vegetation, udgør det bløde, generøst oplyste hus et paradis for sommerdagen. Et sandt sted hvor afslapning hersker og de fortryllende omgivelser overvælder seeren. Det perfekte sted at samle minder og nyde de små ting i livet. Huset forudset afIrisarri Piñera Arquitectosafslører en kraftig kontrast, der viser elementer af gammelt og nyt.

Det er interessant, hvordan det gamle og det nye er pænt udstillet. Den gamle sten blev bevaret under gode forhold. En betonplade efterligner topografien på stedet og fremkalder den oprindelige struktur. Interiøret, naturligt ventileret, er opdelt i sociale områder og flere private rum. Hvid er den dominerende farve, der understreger ideen om plads, fred og komfort. Små terrasser garner husets yderside, så du kan nyde stedet fra næsten hvor som helst. På de sociale områder mangler nogle af væggene bevidst, hvilket giver plads til at trække vejret og fjerne grænserne mellem indendørs og udendørs.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar