Cool Designs Bring Moderne Stole Fra Grundlæggende Til Betagende

Stole - en grundlæggende nødvendighed i hjemmet, om det er til spisning, arbejde eller afslappende. Men dagens stil design muligheder er langt fra grundlæggende. Uanset om din smag er luksuriøs eller kører mere mod de rene linjer i skandinaviske eller mellem århundredes moderne stole, er der et uendeligt valg af design.

Modify Furniture er en interessant studie baseret i Bridgeport, Connecticut, grundlagt af den tidligere børnelæge Marci Klein. Hendes "lille studie med store ideer" er bedre kendt for funktionelle og farverige credenzas med tilpassede hjælpeskuffer, men vi var også drama til denne blokstol i hendes stand på et nyligt designshow.

Den canadiske designer Adam Fullerton kalder sine møbler "ikke dit gennemsnitlige genbrugsprojekt. Dette er Contemporary Inner-Chair, som blev "Re født den 10/10/15. "Det er en moderne stol lavet af rubrikafsnit og -pakninger fra Toronto nyeste e-cykler, kasserede cykelrør og skateboarddæk armlæn.

Fullerton siger, at hans arbejde, som denne stol, skulle starte en samtale. Hans stykker har alle unikke historier om deres oprindelse, og hans filosofi er at indsamle spildte materialer og gøre dem til "genstande af nysgerrighed, stil og funktionalitet."

Nyt talent er spændende, og denne stol er et eksempel på, hvilke spirende designere der gør. Ryerson Universitets Anish Singh præsenterede dette stole design i Toronto i begyndelsen af ​​2016. Kaldet Drift Chair, det fremkalder en Adirondack stol design, men også ser langt mere komfortabel. Fremstillet ved hjælp af digitale teknikker som 3D-modellering, laserskæring og CNC-fræsning, siger designeren, at det er "en ode til drivvedene, der vasker op på kysten af ​​Ontarios søer." Gorgeous.

OK, så dette er ikke en stol, men nogle gange kræver pladsen en smuk bænk som denne. Komfortabelt til at sidde eller spredte, det er en moderne bænk med et traditionelt twist i det tuftede sæde. Marmorforlængelsen er attraktiv og funktionel.

Disse træstole fra Casa Life kombinerer komfort og skønhed. Til venstre er den elegante kurve af træarmene kombineret med rigeligt læder til sæde og ryg meget indbydende såvel som smukke. Til højre har et design mere nordisk i naturen den naturlige skønhed af lyset træ parret med et alsidigt polstret sæde og pude tilbage.

Case Life har et bredt udvalg af stole at vælge imellem, både til spisning og afslappning. Her er en række træstole, blandet barstol og siddepladser.

Moderne stol med flair i midten af ​​århundredet - dette ville være perfekt i et samtaleområde eller på et kontor. Vi elsker blandingen af ​​læder polstring, træ ramme og metal base. Både stolerammen og bunden har uventede linjer.

Coolican & Company har specialiseret sig i små batch, håndlavede møbler lavet med kvalitet og pleje, menes at vare. Deres træstole og bænke er rent forede, ekstra og smukke. De klassiske linjer arbejder med mange stilarter af indretning. Billedet her er Palmerston Taburet og Adelaide Bench

Fra venstre er Coolican's Madison stol, flankeret af Edwin stolen i mørkt og let træ. Bænken er Adelaide.

Smukt træ i hænderne på en mester håndværker er omdannet til fantastiske stykker af alle stilarter. her har Drake Woodworkings gammeldags opbevaringsbænk forskellige typer træ. Træarbejder Oliver Drake arbejder ud af sit studie i nærheden af ​​Wakefield, Quebec. Han kigger ud og anvender etisk hentet tømmer, der lejlighedsvis indarbejder usædvanlige materialer som metal, glas, gamle værktøjer eller hardware.

EQ3 har også denne alsidige neutrale stol, der supplerer enhver indretningsstil. Den naturlige træ og ecru-farvet stof lavede det stykke, der er let at blande med dine eksisterende stykker. Selvfølgelig byttes det neutrale stof til en mere farverig indstilling, og du har en statement-making stol.

Du kan måske allerede kende Hollis + Morris for deres kølige belysningsdesign, men virksomheden har også en række smukke møbler. Her er deres korkbystole, perfekt til din bar eller køkkenbord. Et træ eller stof sæde sidder oven på en bund lavet af et enkelt stykke pulverlakeret stål.

Den canadiske industridesigner Khalil Jamal har også erfaring inden for offentlig kunst og arkitektoniske produkter. Dette er hans CLIP stol. "Som en papirclips holder papirark sammen, tager en bøjet aluminiumsramme fat i de fire bløde puder, der udgør klipsædet," forklarer hans hjemmeside. . Hver pude er fem tommer tyk, og brugerne kan genopstille puderne, adskille dem fra rammen eller lave en større siddeplads ved at skubbe adskillige klippestole sammen.

MoreINSPIRATION
  • Opdater dine afslappede rum med nye kølige stole
  • Cool stole med uventede designs og funktioner
  • Ukonventionelle stole, der genopfinder de mest grundlæggende møbelelementer

Disse retro stole Anson stole fra Newell Furniture har en opdateret, moderne industriel stemning. Designfirma Netthaus præsenterede disse i en indstilling, der indarbejdede rustikke såvel som moderne elementer.

Kombineret med et stort bord og afslappet tilbehør, giver stolene en lidt moderne, rustik stemning uden at føle sig for "land".

Også fra Newell er Repos Chair, som er klar til at bevæge sig udendørs, når vejret bliver fint. Denne hængende kokostol er vandafvisende. Utrolig comfy stol og tilgængelig med puder i forskellige farver.

Levende kantborde er overflod, men dette er en fantastisk tag på en kontorstol. Det meget polerede interiør, sammen med det mere robuste ydre, gør det til et ægte, naturligt kunstværk. En del af Ontario Woods udstilling på IDS i Toronto.

Denne industrielle spisestue er fra Zenporium, som producerer stykker, der melder rustikke, økologiske, industrielle og moderne design til at skabe unikke stil. Produkterne er bygget ved hjælp af genvundne, bjærgede eller "E-cyklede" træer.

Soho Concept har et fantastisk udvalg af stole i moderne stilarter med variationer i ben og polstring.

Moderne og forunderlige er Harput Wire Chair fra Soho Concept. Det har et polstret sæde og ryglæn på en kromslæde.

Soho Concept's Lara Wire moderne fæces har et polstret sæde og ryglæn på en naturlig og valnød finérstålbase. Denne stålramme er støbt ved at indsprøjte polyurethanskum. Det er perfekt til en bar eller køkkenbord.

Detaljerne på bagsiden af ​​denne Capri stol fra Soho Concept hjælper med at gøre stykket specielt. Vi mener, at ryggen skal være så smuk som fronten.

Den bøjede ryg af denne Soho Concept stol er en fantastisk detalje, når den ses fra siden.

Fightback Stolen fra Stylegarage har en ren, minimal følelse, men ser alligevel ud til at være komfortabel. Den canadisk fremstillet stol har en ovn-tørret hårdttræsramme og en returbase af rustfrit stål. Den er også tilgængelig med træblokfødder og kan være polstret i et hvilket som helst antal stoffer og læder.

Elk Chair fra Gus Modern er et nyt tag på det klassiske wingback design med nuværende materialer og unikke linjer. Det har lav profil polstring med et præcisionsskåret, bøjeligt sæde og bagpaneler.

En grundigt moderne stue stol er denne fra XI Custom. Tilgængelig i dit valg af polstring stof, denne sort-hvide version er fantastisk.

Nogle gange behøver dit værelse bare et ekstra sæde, men en stol er for meget til rummet. En lille skammel kan gøre dobbelt arbejde som en lejlighedsvis bord, når du ikke er underholdende. Denne er fra Zenporium.

Gode ​​siddepladser er et must i hvert værelse i dit hjem. Uanset om du leder efter en træstol, en læderstol eller en unik bænk, skal du vælge noget, der fylder behovet og forhøjede dit rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar