Cool Purple Purple Front Door Ideas

Brændpunktet i et hus er dets ydre, og det, der er vigtigere, er også hoveddøren, der betragtes som "munden" af huset. Al den positive energi, muligheder, velstand, overflod og lykke kommer ind i dit hjem gennem hoveddøren. Tidligere hoveddøre var enkle og lyse farver.

Men folk eksperimenterer nu med farver og bringer deres egen moderne stil ved at efterlade myterne som mørke og modige farver ser grimme ud for hjemmet og brænder for øjnene. Efter ovenstående kølige lilla farver foran døren ideer vil hjælpe dit hjem til at blive energisk, sund og velhavende.

MoreINSPIRATION
  • 7 hurtige ideer til at lave din frontdør pop
  • Lav en splash med en rød forreste dør
  • Kom ind i årstidens ånd - 15 Fall Front Door Décor Ideas

En lilla farverørdør blandet og matchet med mørkebrune, sennepgul, lysere guld eller appelsiner giver et moderne og sofistikeret look til dit hjem. Du kan endda bruge guld eller sølvfarvet hardware med lilla farvede døre for at give et klassisk udseende. Nogle mennesker tror, ​​at hvis du vil have en god karriere eller et sundt liv, så maler du din hoveddør med en lilla farve vil du gøre underværker. Nogle overbevisninger siger endda, at lilla farve repræsenterer et velstående og sundt hjem.Lilla farvedør symbolisere visdom, royalty, rigdom og magt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar