Kobber Træplanter: Mid Century Inspireret DIY

Denne kobber træ planter er en DIY, jeg er meget spændt på! Jeg handler om det moderne udseende i midten af ​​århundrede, men ønskede at sætte mit eget twist på det, derfor kobberet. Jeg brugte almindelige kobberskåle, jeg hentede på min lokale T.J. Maxx - intet lyst! Jeg elsker det hamrede udseende af disse kobberskåle, især mod det sorte træ.

Denne kobber træplanter ser godt ud ved siden af ​​en anden på gulvet eller står bare på dit skrivebord. Jeg har medtaget to forskellige metoder til at lave denne kobber træplanter, hvis du ikke har adgang til elværktøj i dit hus. Bare rolig, jeg fik din ryg!

Fortsæt med at læse nedenfor for at finde ud af, hvordan du laver denne kobber træplanter!

Materialer:

 • Kobberskål
 • Træ
 • Sav
 • sandpapir
 • Bore
 • Skruer - store og mellemstore
 • Sort maling
 • Pensel
 • Trælim
 • Klemmer

Instruktioner:

Bemærk: Jeg har lavet disse to forskellige måder, hvis du ikke har adgang til en boremaskine, så jeg vil forklare, hvordan man gør det med en boremaskine / elværktøj først og derefter uden sekund.

Start med at måle alle dine træstykker. Du vil have 4 ben i samme størrelse, 1 stykke til at passe på tværs (for at holde skålen), og derefter to små stykker af samme størrelse for at dissekere det. Lige som en reference havde den større plantage disse målinger: 12 tommer ben, 6,25 for det lange kors og 2,5 for de mindre korsstykker. Den mindre planter havde 9 tommer ben og de samme mål for korset.

Bemærk: Disse målinger afhænger af størrelsen af ​​din skål. Min skål havde en diameter på 6 tommer, så sørg for at måle tværsnittet stort nok til at passe til din skål.

Så dit træ ned til dine ønskede målinger. Sandpapir ned eventuelle ru kanter.

Måle, hvor langt ned din skål vil hvile på dine ben og markere hvert ben med en blyant.

Med din boremaskine borer du et hul gennem hvert ben, hvor du lige har markeret.

Dernæst skal du tage din lange tværbjælke, så et lille hul i begge ender af det (for at få skruen til at gå i lettere).

MoreINSPIRATION
 • DIY Mid Century Inspireret Planter
 • DIY Kobber Folie Planter
 • DIY Beton + Træplanter Stativ

Brug en skrue, bore eller hånd skrue den gennem et af dine ben og ind i den ene side af tværbjælken. Gentag dette på den modsatte side af tværstrålen. Du vil ende med en fodbold post type form.

Ved at tage dine mindre tværstrålebrikker borer du et hul hele vejen igennem den lange vej horisontalt. Gør dette til begge dine små bjælker.

Med en meget meget lang skrue skal du bore eller hånd skrue den gennem en af ​​de resterende ben og gennem en af ​​de mindre bjælker helt til den stående lange tværbjælke. Gør dette med det fjerde ben og den resterende lille stråle. Du skal nu have en 4-legget plantestand!

Mal din planter sort

At lave uden elværktøj:

Gør det samme som trin 1-3 ovenfor. Bemærk: Hvis du ikke ejer en sav, kan du få træskåret på Home Depot, hvis du kender dine målinger. Når alt dit træ er skåret i størrelse, tag dit trælim og klemmer og eventuelt et ekstra sæt hænder.

Lim din tværbjælke til to af benene, hvor du tidligere har markeret. Har dit ekstra sæt hænder holde det tæt, når du så limer de mindre tværbjælkebitar til deres ben og derefter til den større tværbjælke.

Tag en klemme og pakk den omkring din 4-leggede planter. Lad tørre natten over.

Mal din planter sort eller hvilken farve du vil have!

Puha! Der har du det, ikke en, men to måder at gøre dette midt-århundrede inspirerede kobber træ planter! Som en person, der ikke bruger elværktøjer meget ofte, har jeg ikke haft nogen problemer med den første metode, plus jeg stoler bare på, at skruerne vil holde en kraftig plante. Men så længe du har ordentlige klemmer, vil trælimmetoden være robust også - op til dig og dine DIY evner!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar