Coral og Navy: En kamp lavet i himlen

Komplementære farver blå og orange bliver ofte parret sammen for en smuk effekt. Det bør ikke komme som nogen overraskelse, så kan de små varianter af farverne - specielt koral og marineblå - være parret til en lige så slående kombination. Jeg tror, ​​det skyldes i vid udstrækning koralens friskhed, og hvordan det bringer livet til klassisk endnu mørk marin. Uanset årsagen er denne farvekombination både virkningsfuld og inspirerende. Overvej følgende eksempler:

Beachy.

Hvis du er på havnefronten, kan denne kombination ikke være mere perfekt. Både koral og marineblå her bruges som accenter til en lys farvepalet. Masser af hvide og naturlige og træfarve giver et nyt fundament, hvor farverne kan pope. En række kastepuder i både koral og marineblå (herunder faste stoffer, små udskrifter og store mønstre) er det perfekte brændpunkt ... hvis du kan rive dit blik væk fra den betagende vinduesudsigt, så er det.

Preppy.

Koral og marineblå fylder begge nøje rollen som "accentfarver" i denne aqua-walled post. De varierede størrelser af mønster (fx en delikat koral chevron og en fed marin-og-hvid stripe) holder de to farver i at konkurrere med hinanden eller væggen. Komplet med masser af neutrale andre elementer, som messing-trimmet blomsterspejl og nesteborde, dæmpet indrammet kunstværk og geometrisk tæppe, farverne giver en uhyre venlig stemning til dette allerede muntre rum.

Classy.

MoreINSPIRATION
  • Fab Colour Combo: Navy og White
  • Fersken og Coral Accents: Idéer og Inspiration
  • 6 tips til at bruge koraller i køkkenet

Et dristigt koralbetrukket hovedgærde parret med dæmpet blues er en dejlig og spændende sidestilling i dette elegante soveværelse. Mens marinen bruges sparsomt her (det er begrænset til at være den lille farve på to puder 'trellis print), giver den lige nok mørk tone for at hjælpe de humørblå grågrå vægge overgang til (og fungere godt sammen) de lyse og spunky koralelementer . Hvilken perfekt soveværelse plads!

Feminin.

Mens marinen sædvanligvis ikke udstråler kvindelighed, hjælper en lysere farvefarve med at trække blikket ud i dette hjemmekontorrum, hvor der er mange kimfarvede koralfarver. Denne lettere navy tone begrunder det rum, der ellers er fyldt med ungdommelige pops af pinky koral. Jeg kan godt lide, hvordan stolens lodrette linjer efterligner de vertikale linjer af beadboard. Desuden giver lænestolens tweedskab et vigtigt teksturelement til alle de slankere overflader. Denne farvekombination skaber et dejligt kreativt arbejdsområde her.

Moderne.

I modsætning til de fleste af de tidligere rum, hvor marine og koraller tjener som accenter, florerer flåde i dette sofistikerede børnerum. Navy geometriske tæppe, dyb væg farve og simpel pleated krybbe nederdel er alle uventet chic hånd mod dette barns rum; Men for at holde tingene lettere spiller koralen en vigtig rolle i at bryde op i mørket og tilføjer popper af glæde. Det er trods alt aldrig for hurtigt at introducere børn til stilfulde interiører, er det?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar