Inspirerende interiørdesign fokuseret på pejsehjørne

Et værelse med pejs er altid hyggeligt og indbydende, uanset stilen af ​​indretningen eller rummets funktion og som følge heraf er pejsen et ønskeligt element og ofte en nødvendighed for nogle. Hvis du føler det samme, er det tid til at tjekke nogle af de inspirerende pejsedesigner og indretningsdesignkoncepter, som vi kan lide. Der er mange kølige måder at integrere en pejs i et rums indretning. Det er endnu nemmere at gøre, når det er et hjørne pejs.

Værelses hjørner forbliver ofte tomme og møbler-frie, og det gør det ikke på nogen måde maksimalt pladsbesparende. Hvis en pejs skulle besætte det rum, ville hele værelset have gavn af dets tilstedeværelse. I dette boligareal designet af Jaffa Group er en L-formet sofa og ekstra pladser organiseret foran pejsen, mens fjernsynet er monteret på den tilstødende væg.

Brændeovne passer fint i traditionelle og rustikke dekorationer. Dette er et rum designet af arkitekten Peter Sellar. Dens hjørne pejs fungerer som et kontaktpunkt uden at være den eneste visuelle attraktion. Farvepaletten er centreret omkring jordiske toner af brun, og det sikrer sammenhængen hele vejen igennem.

Der er mange forskellige versioner af hjørne pejse. En dobbeltsidig pejs er en af ​​dem. Dette er et design, der gør det muligt at nyde varmen og skønheden i pejsen fra hvor som helst i rummet. Denne stue af P2 Design er en stor inspirationskilde i denne forstand.

En kølig ting om hjørne pejse er, at de ikke er strengt knyttet til en enkelt væg, så de kan ses og nydes hvor som helst og det gør det muligt at etablere et mere åbent og rummeligt opholdsstue baseret på dette punkt. Tag for eksempel denne rustikke veranda. Uanset om du sidder på sofaen, på et af lænestole eller endda ved bordet, kan du se og nyde pejsen i hjørnet samt panoramaudsigt.

Hvad vi kan lide om denne særlige stue er det faktum, at farvepaletten er neutral og baseret på simple jordiske toner, og det gør det muligt for materialer og teksturer at spille en vigtig rolle i rummets atmosfære og indretning. Stenpejen er et af de mest iøjnefaldende elementer. Pejsen mantel tjener som en skærm overflade for dekorative stykker, der tegner endnu mere opmærksomhed på dette hjørne. Dette var et projekt af Garrison Hullinger.

Soveværelserne er ment at være hyggelige og indbydende, og en garanteret måde at nå det udseende er ved hjælp af en pejs. Hvis du mener, at der ikke er plads nok til en, skal du overveje et hjørne pejs som denne. Det tager lidt plads i et område, som normalt forbliver tom alligevel. Derudover kan du få mest muligt ud af dette hjørne ved at placere tv'et over pejsen. Find mere inspiration fra Neal Huston & Associates Architects.

Selv om pejsen normalt er uundgåeligt et visuelt brændpunkt for det rum, det er en del af, er der måder at få det til at blande sig i eller i det mindste for at gøre det skiller sig ud mindre. For eksempel kunne ildstedet have samme farve som han væg bagved. Denne sidder i hjørnet og er fantastisk koordineret med den neutrale og lyse farvepalet, der karakteriserer rummet. Dette er et design af Margo Thartford Interiors.

Denne pejs gør god brug af hjørnepladsen og koordinater med den tilsvarende sten. Sammen rammer de udsigten og gør denne stue ekstra hyggeligt. Pejsen har en buet front og det gør det lidt blødt. Dette var arbejdet med Slifer Designs.

Nogle gange er et hjørne pejs den bedste måde at gøre et værelse føler hele. Dette soveværelse designet af Jaffa Group er et godt eksempel. Dens seng står over for glasdørene og har en fin udsigt over omgivelserne, med pejs på den ene side og en accentstol på den anden.

MoreINSPIRATION
  • Hjørne pejse - en simpel måde at sprede en vidunderlig atmosfære rundt
  • 21 Moderne pejse: Egenskaber og indretningsdekorationer
  • Moderne stue design, der bruger hjørneenheder

Pejsen behøver ikke at være stor eller gå helt op og nå loftet. Du kan få den ønskede effekt med en lille pejs gemt pænt i et hjørne. Platt Architecture brugte denne strategi ved planlægningen af ​​dette rustikke soveværelse. De brugte sten og træ til at gøre rummet føles varmt og indbydende.

Vi fortsætter med at sige, at hjørne pejse er rummålsomme og praktiske, men så kommer vi på tværs af designs som denne, der grundlæggende modsiger alt det. Ikke alene er pejsen ret robust alene, den er også indrammet af en platform og træbeklædte vægafsnit, som står i kontrast til de store vinduer og glasdøre, men samtidig matcher gulvene, loftbjælkerne samt nogle af de møbel.

På den anden side viser design som denne den modsatte. Se hvor godt denne pejs passer i hjørnet, indrammet af store væggenheder på begge sider. Det gør det meste ud af det begrænsede og ofte døde rum. Den lave platform, der rammer enhederne, skaber visuel kontinuitet rundt i lokalet, samtidig med at der er ekstra plads til visning af genstande eller til brug som bænk.

En interessant design idé er at skubbe pejsen og forbinde det visuelt med andre elementer i rummet. Her kan du se et hjørne pejs med et design, der svarer til den af ​​væggen der sidder ved siden af ​​den. Dette er et af de designs, der er skabt af Farinelli Construction.

Det er rigtigt, at pejse ofte er mere populære i rustikke og traditionelle omgivelser, men det betyder ikke, at de ikke ser lige så smukke og naturlige ud i moderne og moderne rum. Studio H Design Group er ansvarlig for designet af dette smukke boligareal. Som du kan se, er hjørne pejsen lille og minimalistisk, ligesom resten af ​​elementerne i rummet.

En pejs er en god måde at fylde et hjørne på. Selv en, der ikke er funktionel og tjener kun et dekorativt formål, kan vise sig at være en fantastisk designmulighed for stuer eller soveværelser. Vi finder dette design lavet af LDa Architects for at være et godt godt eksempel. Pejsens blå mosaikramme og hvide mantel bringer sammen forskellige elementer fra rummet.

Moderne pejse er normalt ikke så robuste som den traditionelle slags, og deres design er enkel, ren og ofte lineær. Denne bruges af Nico van der Meulen Architects i et af deres projekter forbinder to tilstødende vægge og sikrer et kontinuerligt og slankt udseende for hele rummet.

Ikke alle hjørner er de samme, og heller ikke alle hjørner af pejse er ens. Et udvendigt hjørne kan være lidt problematisk. Phil Kean Designs gjorde et godt stykke arbejde med at tilpasse hele hjørne pejs hjørnet til dette elegante soveværelse.

Da de designede det kambriumske hotel i Schweiz, kombinerede Peter Silling & Associates succesfuldt rustikke og luksuriøse elementer. Dette er et af rummene, hvor du kan finde slanke og stilfulde sektionssofaer, overdimensionerede gulvlamper, minimalistiske sofabord og en brændeovn, der er indbygget i en af ​​de udvendige hjørner af grundplanen.

Dette er loungen designet af Wespi de Meuron Romeo arkitekter til et hus de er designet af Brisago, Schweiz. Det er et rum med en simpel, rå og zen look. Den lange sofa blødgør indretningen med sin behagelige polstring, mens vægnicher danner specielle displayet til dekorationer og et hjørne pejs opvarmer hele området.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar