Corniche RGB-for en unik bruseroplevelse

Lange og afslappende bade er meget rart, især efter en kedelig dag på arbejdspladsen. Men et brusebad er ofte bedre. Det er hurtigere, især om morgenen, og det er mindre tilbøjelige til at gøre jer alle bløde og dovne. Desuden giver brusebadet dig mulighed for at føle, at du sidder i regnen, mens vandet dækker din krop på en meget forførende måde.

Corniche bruser gør alt det og meget mere. Denne særlige brusehoved giver dig en helt unik oplevelse. De indbyggede LED-lys indbygget i designet giver dig en farverig oplevelse, der hjælper dig med at starte dagen med en glad tone. Udtrykket "cornice" kommer faktisk fra fransk og betegner et arkitektonisk ornament. Der er en forbindelse i dette tilfælde, fordi dette særlige brusehoved har et rigtig flot og attraktivt design. Det ser moderne ud, og de enkle linjer, sammen med det farverige LED-lys, skaber en meget smuk kombination.

MoreINSPIRATION
  • Corniche hylderne af Ronan & Erwan Bouroullec
  • Nyeste ide til luksuriøse badeværelser kommer fra Fir Italia
  • Moderne Brusesystem af Samo

Corniche brusehoved fås i skinnende eller børstet finish, og den kan tilpasses for at opfylde din stil og dine krav. På denne måde kan du være sikker på, at den vil tilpasse sig enhver form for brusebad. De forskellige farver, belysnings- og brusereffekter er en meget flot detalje, der gør din bruseroplevelse endnu bedre. Afslut dig selv med denne nye skabelse fra Mina.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar