Smukke Corten Stålplantere Formet Og Inspireret Af Naturen

Corten Steel har eksisteret i nogen tid, men først for nylig begyndte vi at udforske alle designmulighederne. Corten bygning facader er blot et eksempel. Der er mange andre anvendelser til dette materiale, og nogle af dem fokuserer på små ting som planter eller dekorationer. Corten stålplantere er et interessant eksempel. De udnytter særlige forhold i dette materiale er en virkelig praktisk måde.

Shard planterne vist her kommer i tre forskellige størrelser, alle med geometriske former, der minder om vulkanske skårer. Denne lighed inspirerede også navnet på samlingen. Planterne er fremstillet af Corten stål eller aluminium, og de fås i forskellige finish, herunder et naturligt rustet udseende eller en pulverlakeret.

De rustede kasseplantere, der findes her, er også lavet af Corten stål. Denne finish er beregnet til at formge beskyttende lag, der forhindrer stålet i at lide yderligere skader forårsaget af vejr og forhold. Planterne er fremstillet af Five Twenty Two Industries, og deres design er en meget enkel og meget alsidig.

Sukkulenterne på disse terrasser haven kontrast pænt med de gamle forvitrede stålplantere og de forskellige højder og former skaber en rigtig god dynamik. Resultatet er et tredimensionelt design, der spiller med teksturer, farver og finish.

En tilsvarende kontrast vises også her. De rustede planter og den grønne græsplæne og planter gør hinanden til at skille sig ud. Samtidig koordinerer planterne med de store husdøre.

En interessant kontrast er også med her, hvor cortenstål blev brugt til at sætte en barriere mellem den grønne plæne med plantebede og grus sti, der følger den blide skråning. Det forvitrede stål gør overgangen mindre brat både med hensyn til farve, form og vinkel.

Corten Steel udvikler sin afgrænsende rustne farve over tid, da den udsættes for elementerne. Det danner et rustlag, der beskytter det mod yderligere skader. På den måde kan stålet modstå hårde vejrforhold uden at lide skade eller behøver konstant vedligeholdelse.

Du kan kombinere forvitret stål med en række andre materialer. Corten stålplantere kan vises langs et genvundet træhegn, eller de kan afgrænse en mursten eller grusvej eller indkørsel.

Visse klimaer og steder integrerer naturligvis Corten-stålplantere i landskabet. Et ørkenområde er for eksempel defineret af farver og teksturer, der ligner meget af dette materiale.

Det er også muligt at matche planterne til andre indretningselementer som en havestatue, et sæt trapper eller et hegn. På nogen måde er der mange forskellige måder, hvorpå du kan skabe harmoni i en have eller baggård.

Dette er et smukt landskabsdesign, som Sustainable Garden Design Perth skabte. De brugte Corten stålplanter med forskellige dimensioner. Deres rustede finish har en fed orange farve, der står i kontrast til planternes levende grønne.

Landskab design og byggefirma Huettl bruges også corten plantageejere men målet i dette tilfælde var ikke nødvendigvis at understrege en kontrast af farver, men snarere til at afbalancere den indretning og finde harmoni mellem haven og omgivelserne.

Styret af et ønske om at skabe et harmonisk forhold mellem natur og mennesker, og til at finde nye måder at ære jorden, Exteriorscapes eksperimenteret med cortenstål plantageejere og bruge deres rustne finish til deres fordel.

MoreINSPIRATION
  • Charmerende Lakeside House bruger Corten Steel med blanding i med naturen
  • Have Design Trends Med Moderne Planters
  • Vend gamle stole til smukke blomsterbed og planter

Plantere er normalt dekorative, men i dette tilfælde brugte Yamamardesign dem til også at etablere en fysisk barriere svarende til et hegn. Det afgrænser dækket, der tilbyder det privatliv, samtidig med at der tilføjes et strejf af farve og charme til rummet.

Ansvarlig for landskabet vises her er Landform Design Group, som har valgt store forvitrede stål plantageejere som et middel til at trykke samme rene geometri og modernn fornemmelse, der også definerer huset og dets indretning.

Corten Steel har generelt et stærkt industrielt udseende, som videreføres til alt omkring det. Men i dette tilfælde er planterne en god tilføjelse til et meget zen og roligt miljø, der er defineret af enkelhed og sarte former. Dette er et design af Huettl.

Vi nævnte før, at forvitret stål ser smukt ud i kombination med en række andre materialer, der omfatter træ eller mursten. Denne combo blev brugt her af Exteriorscapes, og du kan se, hvordan materialerne supplerer hinanden, samtidig med at de deler en forbindelse med alt grønt.

Det tager et par år at Corten Steel udvikler sin definerende rustede finish. Stålet får gradvist en patina, og dette eliminerer behovet for maling og konstant vedligeholdelse. Det er et rigtig godt plus for planterne, der vises udendørs. Disse er en del af et projekt af Slic Interiors.

Den store forvitrede stålplante, der vises foran huset, skaber en god balance i farver og fuldender det design, som Ben Miller forudser. Det skyldes, at planterne matcher træelementerne på jorden og i øverste etage.

Ved design af denne smukke bolig valgte Kendle Design at blande sig med omgivelserne. De udvendige dialoger med landskabet og haven lægger vægt på dette forhold.

Forvitret stål er et godt materiale til haveplantere.At det ligger udendørs, der er udsat for alle slags vejrforhold, betyder, at det skal være hårdt og modstandsdygtigt, og det rustlag, som denne type stål udvikler, er det perfekte svar på disse bekymringer. (landskab ved Lauren Dunec Design}.

Design ideen fanget her af Spacecrafting er meget enkel og også meget inspirerende. Bygningen har en Corten-stålfasade, og planterne, der vises i nærheden, er lavet af samme materiale, hvilket skaber en følelse af harmoni og sammenhængskraft.

De smukke forvitrede stålplanter du ser her er placeret foran en smuk bolig designet af Bates Masi Architects. Her synes de også at omslutte en udendørs køkkenstation, hvilket gør det til en del af landskabet.

De store kaktuser er i dette tilfælde pænt suppleret af de rustede plantager, der igen kommer som en rigtig god kamp for jorden og et par designelementer der definerer huset og hegnet.

Overgangen mellem trapper og plantager er en meget sømløs og subtil. Trapper bliver til plantere, samtidig med at de flankeres af gradvist højere planter med samme rustede finish som slidbanerne. Dette skaber en god symmetri for landskabet designet af D-crain.

Den mørke farvetone, som planterne har vist, er en smuk kamp for den velplejede grønne græsplæne, men også for det lyse træhegn bag dem. De er robuste og solide, i modsætning til de delikate planter der vokser i dem. Nice Planter tilbyder en række andre brugerdefinerede designs.

Vi elsker ideen om variation og mangfoldighed og især den måde, hvorpå den blev anvendt her. Planterne deler ligheder med hensyn til design, men de skiller sig også ud som individuelle ornamenter sammen med de mange kaktusser og succulenter, de er hjemme til.

Selvom der ikke er plantager i sig selv, har de en lignende rolle, at de indeholder og organiserer forskellige typer planter og gør haven til at se smuk ud. De bølgende Corten stålpaneler udgør også en sti i centrum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar