Hvordan og hvorfor at vælge tæller højde afføring

Barstole er virkelig alsidige og ofte foretrukne for rum som køkkenet. Men vidste du, at der er mere end en slags barstol? Faktisk er der fire. Den korte eller bordhøjde afføring er overalt mellem 16 "til 23" høje, og de er et godt alternativ til standard spisestue. Du kan sikkert bruge dem til morgenmadskrog.

En anden type er den modhøjde afføring, som er den, vi er mere interesserede i. Disse afføring er mindre end dem, der bruges i barer og restauranter, og de er de bedste til køkkenøer. De måler mellem 24 "og 27" i højden. Så er der også barhøjdeafføring, som er den samme som du ser i barer. Disse kan bruges til standard indbyggede stænger og har en højde på 28 "til 33". Den fjerde type er den ekstra høje afføring, der ligger et sted mellem 33 "og 36" højt. I sit tilfælde taler navnet temmelig meget for sig selv.

Så højden er et vigtigt kriterium ved valg af barstol, især hvis du vælger en brugerdefineret bordpladehøjde. Men der er mere til modhøjde afføring end bare det. Andre målinger skal også tages i betragtning. For eksempel, sørg for at du spænder ud af afføringen på en behagelig måde. Mellemrummet mellem en afføring og midten af ​​den ene ved siden af ​​den skal være mellem 26 "og 30".

Du skal også måle mellemrummet mellem stolens stole og undersiden af ​​tælleren. Et 9 "til 12" rum er et godt valg. Dette betyder at du og dine gæster vil kunne sidde komfortabelt uden at røre tælleren med dine knæ. Men målinger er ikke alt. Du skal også tænke på stilen på dine modhøjde barstole, de materialer, de er lavet af, deres farve og deres nummer.

MoreINSPIRATION
  • Vælg køkken barstole sving
  • Guide til at vælge de rigtige køkkenbordstole
  • Sådan får du mest ud af en bar højde tabel

Selvfølgelig, før noget af det, bør du beslutte, om eller ikke-højde stole er det bedste valg til dit hjem. For at hjælpe dig med at beslutte, lad os lave en hurtig sammenligning mellem standard- og modhøjestole og de tabeller, der matcher dem. Standard tabeller er de mest almindelige, og det betyder, at de kommer i et stort udvalg af størrelser, designs og finish, så det ville være lettere at finde noget, du kan lide i denne kategori. Også fordi tabeller med standardhøjde er så almindelige, er folk mere brugte med dem og dermed finde dem mere komfortable. Et andet argument til deres fordel er, at de er bedre for handicappede.

Kontrahøjttabeller er mindre almindelige, og deres stil er mere afslappet. Dette giver dem mulighed for at skabe en mere afslappet atmosfære, som kan være godt for bestemte typer rum. De arbejder også godt i små rum, da de ser ud til at tage mindre plads på grund af deres højde og form. Du kan bruge dem i køkkenet, hvor de ville fordoble som prep rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar