Country Kitchen Design Inspiration

Et land køkken design betyder at have et afslappet og venligt køkken rum med nogle antikke eller reproduktion møbler, hvor alle kan samles for at nyde vidunderlige måltider og god samtale. Designet af et køkken kan gøres på mange måder afhængigt af den ønskede stil, foretrukne placering, tilgængeligt område og specifikt budget. Her er nogle landskabs inspirationsideer fra countryhome.com.

De fremlagte designs er relativt traditionelle med et vintageudseende. Men mest af alt ser de autentiske ud. Du føler virkelig, at du er på landet. Det er en stor inspiration, hvis du kan lide denne stil. Jeg hader personligt næsten det. Det har det gamle rustne udseende med alle de ubrugelige dekorationer, som jeg slet ikke kan lide. Jeg foretrækker meget enklere design, der fortrinsvis også er moderne. Ærligt, hvorfor vælge noget så gammelt og forældet, når der er mange moderne valg. Jeg mener, ting udvikler sig af en grund.

Men husk mig ikke. Vælg hvad du vil. Og hvis det er det, du kan lide, så er det ok. Vær ikke bange for at udtrykke din mening. Selvfølgelig tog jeg ikke højde for muligheden for en person, der rent faktisk bor i landet og ønsker at omskabe til deres hjem. I så fald er dette et meget godt valg. Du kan ikke bare sætte moderne møbler i et vintagehus. Det vil se latterligt ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar