Hyggeligt 4 soveværelser, 3 badeværelser ejerlejlighed i Chelsea, NY

Dette dejlige hjem, du ser i billederne, er en rummelig og indbydende hems beliggende på 141 West 24th Street i Chelsea, New York. Loftet er beliggende i en stor bygning og den har en elevator, der tager dig direkte ind i lejligheden. Det dækker en total overflade på 2500 kvadratmeter og den indeholder 4 soveværelser og tre badeværelser.

Den mest slående træk ved loftet er naturligvis relateret til lofterne. Det har håndlavede bjælkelofter og brede planke seks-tommer trægulve. Disse elementer, uanset typografi, vil altid skabe en hyggelig og rustik atmosfære. Desuden er murstenene endnu et unikt element, der hjælper med at skabe en dejlig indretning. Selv om det ser ud til at være et rustikt sted fra beskrivelsen hidtil, er det faktisk et moderne hjem.

MoreINSPIRATION
  • En hyggelig Los Angeles Condo med en grøn eklektisk interiør
  • Karim Rashid sælger sin glamourøse condo loft
  • Enkel, men meget hyggelig lejlighed indretning

Der er også nogle smukke moderne elementer som færdiggørelser, køkkenet med importeret rødt lakskab og alle de moderne bekvemmeligheder. Badeværelserne er blevet renoveret og har betonfinisher badekar med vand og luftstråler samt glas walk-in brusere og tilpassede dampbad. Værelserne er særligt indbydende. De har de samme trælofter og gulve, og de synes at være meget hyggelige. Loftet har aircondition i hele, et separat vaskemaskine og tørretumbler værelse, store skabe, sikkerhedskameraer og 150 kvadratmeter terrasse. Liste for 2.895.000 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar