Hyggelig og lys lejlighed i Sturegatan, Stockholm

Denne hyggelige lejlighed ligger på 5. etage i 6 etager i en bygning fra 1929. Det ligger i Sturegatan, en region i Stockholm, Sverige. Lejligheden har store vinduer, rummelige værelser og hyggeligt interiør. Det er pænt placeret tæt på en café og en restaurant rundt om hjørnet og butikker og alt andet inden for kort afstand.

Lejligheden er blevet renoveret flere gange, og køkkenet er den sidste til at få en makeover. Det er i øjeblikket til salg for 2,55 millioner SEK. Det er en lille lejlighed med kun 2 værelser, men det er perfekt til et enkelt par. Bygningen har også en dejlig gård med cykelopbevaring. Lejligheden har en rummelig stue med masser af plads til en sofa, et tv-bord, en reol og endda et spisebord. I stuen er der også store vinduer, der giver naturligt lys samtidig med panoramaudsigt over omgivelserne. Det har parketgulve og hvide vægge med delikate lister.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig og lys 4-værelses lejlighed i Stockholm
  • Lys og rummelig lejlighed i Stockholm til salg
  • 35 kvm lyse lejlighed i Stockholm

Soveværelset er også rummeligt, med masser af plads til en dobbeltseng, en garderobe og endda et arbejdsområde. Det har også et stort skab. Det har også hvide vægge og egetræsgulve. Køkkenet er for nylig blevet renoveret. Det har en stilfuld indretning med hvide skabe og massive egetæpper. Væggene er hvide og gulvet er dækket af samme egetræsparket. Køkkenet har også et vindue overfor gården. Lejligheden indeholder også et badeværelse og en rummelig hal.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar