Hyggelig og nyrenoveret lejlighed i Göteborg

Beliggende i en bygning fra 1889, på anden etage af tre etager, er denne lejlighed for nylig blevet renoveret og nu er det et charmerende og lyst sted klar til at blive et hjem. Det har to hyggelige værelser med udsigt over den stille gårdhave og et stilfuldt badeværelse, renoveret i 2009. Bygningen er beliggende i Göteborg, i et pulserende område fyldt med forskellige caféer, pubber, vaskerier og originale restauranter.

Når du kommer ind, er der en lille hall, funktionelt indrettet som ikke at tage nyttig plads fra lejligheden. Der er masser af plads til tøj, tasker og sko. Hallen er forbundet med køkkenet, rummeligt og lyst. Der er høje vinduer og flisebelagt gulv. Køkkenet gennemgik en komplet renovering i december 2009. Fra hallen kan du også få adgang til badeværelset, som også er blevet renoveret i 2009. Det har hvide vægge og moderne fliser, et brusebad med sammenfoldede glasdøre og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

MoreINSPIRATION
  • Lille men smukt renoveret lejlighed i Göteborg
  • Hyggelig og lys lejlighed i Sturegatan, Stockholm
  • Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg

Stuen er lys og luftig, og den kan også bruges som spisestue. Der er også plads til et hyggeligt læseshør eller et arbejdsområde. Soveværelset vender mod gården giver privatliv og ro. Det blev renoveret i 2008 og har en indbygget garderobe i hallen. Det andet soveværelse ligner dette med to store skabe og masser af opbevaringsplads. {Fundet på alvhemmakleri}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar