Hyggelig bachelor pad ved Michael Moeller Design

Denne indbydende Bachelor Pad er placeret i West Village, New York City. Det var et projekt af Michael Moeller Design og det dækker en overflade på 1.241 kvadratfod. Puden ligger på penthouse niveau. Den indvendige indretning har en industriel følelse, men det er også meget indbydende og hyggeligt. Loftet er lavt, men i stedet for at gøre rummet mindre, giver det perspektiv og dybde, og det skifter opmærksomheden mod de mange smukke detaljer, der gør denne bachelorpude unik.

Lejligheden blev designet til en ung og succesfuld klient, der har levet i den i 1,5 år. Det var hans første rigtige lejlighed, og han ønskede at få dette sted til at føle sig personligt og gøre det til sit hjem. I betragtning af at lejligheden blev lejet, kunne han ikke foretage nogen drastiske ændringer. Strukturen og layoutet skulle forblive intakt, og det var en udfordring. Det ulige layout og de lave lofter var ikke det bedste valg, men alt andet blev åbnet for transformation.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk Design - Living In Style Som En Bachelor
  • Lille Bachelor lejlighed med meget praktisk design - 22 kvadratmeter
  • Hyggelig bachelor loft makeover

Væggene i stuen blev malet i en neutral og varm tone af beige. Møblerne er enkle og maskuline, ligesom det burde være i en bachelorpude. Klientens foretrukne emne er det antikke marmorbordets sofabord. Det har løvepotefødder, og det er en iøjnefaldende detalje og et af de få detaljerede stykker. Køkkenet har grå vægge og vintage møbler og soveværelset er simpelt, med tan vægge og et smukt skylight over sengen. {Fundet på apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar