Hyggelig dreng, er rummets makeover

Overgangen fra barneseng til seng er meget vigtig for børn. Selvfølgelig er det ikke kun sengen, der skal have en makeover. Hele værelserne har brug for en forandring. Lad os se, hvordan andre mennesker behandlede det og få inspiration fra deres arbejde. Denne dreng har et sofistikeret makeover fra Kathleen Hertzler. Hun formåede at gøre regnbuerne og pastellfarverne til neutrale gråtoner. Et barns værelse blev en stor drengs værelse.

Soveværelset har nu en hyggelig og rustik stemning. Det er meget mere sofistikeret end før. Væggene har neutrale toner og loftet er mørkt. Disse elementer er gode til overgangen, og de ser smukke ud i kombination med gingham gardinerne, der passer perfekt til værelset. Værelset er meget hyggeligt og indbydende. Designeren tilbragte flere aftener og et par lørdage i løbet af cirka 3 uger til at renovere dette værelse. Omkostningerne var ret lave. Det omfatter kun maling, loftet ventilator og gelé jar lys. Alt andet var allerede til stede i værelset og blev genanvendt.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig bachelor loft makeover
  • Hyggeligt sort gæstesoveværelse makeover
  • Stue makeover i 3 måneder

Lad os analysere trinene. Først måtte værelset være malet. Dette ændrede helt atmosfæren. Børnehaveriet var pludselig et helt nyt rum. Den mest tidskrævende del var at nedbryde træet, skure og rense pladerne og sætte dem igen i loftet. Efter at denne del var færdig, skulle værelset renoveres. Designeren brugte vintageartikler, som ejerne havde samlet gennem årene og inkluderede dem i det nye design. Det nye design er elegant, sofistikeret, hyggeligt og helt anderledes end den tidligere version. {Fundet på designsponge}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar