Cozy Green Roofed Turf Houses på Island

Det er kendt, at mennesker, dyr og alle væsener forsøger at tilpasse sig det sted, de bor i, eller hvis det ikke er muligt, forsøger de at finde et nyt sted, hvor de kan leve et normalt liv. Disse uger har de fleste europæiske lande problemer med sne og frost. Temperaturerne faldt meget under 0 grader, og folk forsøger at finde løsninger til at modstå disse barske klimaforhold.

Det samme forsøger at gøre folk der bor på Island. Her blev de tvunget til at tilpasse det hårde klima i dette land, som ligger syd for Cirkel. De byggede nogle bjergskoler med naturlige materialer. Disse var nogle grønne tagede græshuse lavet af klipper og græs. Et fælles hus af denne type var lavet af et stent fundament og en træramme, der var dækket af græsplader, hvilket gav en meget god isolering. Det eneste eksterne træ blev brugt til husets døråbning.

MoreINSPIRATION
  • Smukke og grønne islandske torvhuse
  • Træhuse eller huse i træer?
  • The Gozu House - En Green-Roofed Retreat tager i skønheden af ​​en dal

I mange år var disse de mest almindelige og hyggelige huse, hvor disse mennesker boede. Skønt disse græshuse i tide blev erstattet af jernsidede og armerede betonhuse, ses de stadig i landområderne på Island.

Deres naturlige udvendige design gør dig til at tænke på bjørnenes bønner eller andre hylder indbygget i jorden af ​​andre dyr, der forsøgte at tilpasse de barske klimaforhold. Måske var de inspireret af dyrens livsstil og brugte deres måder at tilpasse sig til forskellige situationer og betingelser for deres egne vanskelige livstider. {Found on wikie}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar