Hyggelig LA lejlighed fyldt med vintage skatte

Denne dejlige lejlighed er beliggende i Hollywood, Los Angeles, CA. Det dækker en overflade på 700 kvadratmeter og det bruges i øjeblikket af Joshua Alvarenga, som har lejet det i et år. Han bor her med sin kat Valentino, og de begge elsker det. De forsøgte at gøre det så hyggeligt som muligt og så personlig som muligt.

Lejligheden har en smuk vintage indretning. Josva bragte ham med; de møbler og personlige skatte, han har samlet i årenes løb. Han gjorde dem til en vigtig del af indretningen. Men selv om han tilpassede lejligheden for at få det til at føle sig som et rigtigt hjem, bevarede han også den oprindelige arkitektur og forsøgte endda at bringe det bedste ud i bygningens spanske indflydelse. Denne lejlighed med 1 soveværelse er blevet en skat selv.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig hjørne lejlighed med tre balkoner
  • Parisisk lejlighed fyldt med skatte og hemmeligheder - uberørt i 70 år
  • Vintage studio lejlighed i New York

Hvert værelse er indrettet på en måde, der viser sine bedste funktioner. Hele lejligheden føles meget hyggeligt og indbydende, især da indretningen er vintage. Det var dekoreret med kunst og fotografier, og farver og teksturer er smukt kombineret. Joshua valgte en klassisk vintage indretning, fordi han ønskede, at denne lejlighed skulle vise sin kærlighed til Los Angeles og Hollywood. Denne stil er en afspejling af hans drømme og rejser, og det er derfor, det er så komplekst. Denne lejlighed er som et hyggeligt tilbagetog, væk fra byens stress. {Fundet på apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar