Cozy Sleeping Porches For En Perfekt Afslappende Sommer

Tilbage på den dag da der ikke var aircondition, var soveværdier det sødeste og mest vidunderlige sted, hvor man kunne sove på varme sommernætter. Nu er deres anvendelighed begrænset, men de forbliver en nostalgisk funktion, især fantastisk, hvis du vil have en lur med en frisk brise.

En rustik sovende veranda med skydedøre er en fantastisk funktion til en bjælkehytte. Tag en lur og lad dørene lukkes, hvis vejret ikke er venligt, og du kan stadig føle dig tæt på naturen og beundre udsigten. Denne har et hyggeligt og rustikt udseende.

På en rummelig veranda er der masser af plads til to senge, så du ikke behøver at dele din plads med nogen. Vælg dag senge og hæng dem fra loftet. Brug dem som sofaer om dagen og hyggelige sovesofaer om natten eller når du har lyst til at tage en lur.

Maksimere funktionaliteten på din veranda og have en dag seng, som du også kan bruge som en sofa eller bænk og et bord, så du kan nyde din morgenmad eller aftensmad her.

En stor swing seng, som både børn og voksne elsker. Det sidder på en simpel platform og har et moderne udseende, der passer til den minimalistiske veranda på dette moderne sommerhus.

MoreINSPIRATION
  • Mere end blot et hyggeligt soveområde - 15 soveværelser Designs med læsning hjørner
  • Hvordan man stiler en sovende veranda: farver, design og accenter
  • Porches and Patios Klædt til jul: Idéer og inspiration

Tilføj lidt farve til din hyggelige veranda. Mal sengens ramme en fed skygge som denne koral. Af den måde ser det virkelig hyggeligt ud at have en faktisk seng på verandaen, med hovedgærde, natbord og alt.

Her er en sovende veranda, jeg vil aldrig forlade. Sengen synes bare fantastisk, og jeg elsker det, hvordan dørene glider åben for at lade den friske luft ind.

En sovende veranda er et must i et strandhus. Forestil dig, hvor vidunderligt det ville være at føle brisen og falde i søvn og lytte til bølgerne eller bare nyde roen og roen.

Hvis du har pladsen, kan du slå din soveværelset til et andet familieværelse eller soveværelse. Nogle rattan møbler ville virkelig fuldføre indretningen.

Det ville være dejligt at have gulv til loft vinduer til at dække to tilstødende vægge, så du kan beundre panoramaudsigterne. Men glem ikke gardinerne eller nuancerne, så du nemt kan tage en lur i løbet af dagen.

Den hængende seng er blot en af ​​de mange smukke funktioner i denne strand-stil sovende veranda. Elsker buen, væggene og hele indretningen.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar