Lav en interessant båndeffekt på dine vægge til glans

En båndeffekt svarer til striber, men ikke helt det samme. Når du laver en båndeffekt på en væg, måler du ikke bare en eller flere striber i forskellige farver. Effekten kan være så subtil som et enkelt bånd omkring rummet eller langs væggen eller som kompleks og en hel mur fuld af stoflignende striber. En båndeffekt giver væggen et rigt, stoflignende udseende og skaber det, du har brug for et par specifikke forsyninger.

Hvad du har brug for:

Et sådant projekt kræver, at du har et par ting, herunder maleren, tape, primer, farvet maling med en satin finish, en linjal, en blyant, en kridtlinje, en malingsrulle og en lille pensel.

Hvordan du bruger forsyningerne:

Først forberede værelset. Fyld eventuelle revner og huller, brug sandpapir til at glatte overfladen og anvende maleren. Tape rundt i de områder, du ikke vil male.

Påfør primer på væggen eller væggene og lad det tørre i mindst en dag. Vælg hvilke farver du vil bruge til din bånd effekt. Brug en linjal til at bestemme bredden af ​​båndene, lav lys blyantmærker og derefter markere omridset med kridt. Påfør maleren 's tape langs kridtmærkerne på ydersiden af ​​båndområdet.

Påfør et underlag med en mat finish, og brug derefter satin-finish maling til båndene for at få et tekstureret udseende. Fjern båndet og brug en lille pensel til at røre op på nogle rodet områder.

Hvad du får:

Båndene, der har det stoflignende udseende, giver rummet et varmt udseende, så effekten er perfekt til områder som soveværelset. For at fremhæve denne effekt skal du bruge varme farver.

MoreINSPIRATION
  • Sådan tilføjes nogle farver under din sofa for en iøjnefaldende effekt
  • 5 værelser til at lave med marineblå vægge
  • Den stærke visuelle effekt af striber og hvordan man arbejder med den

Malebånd med forskellige bredder og forskellige farver til et simpelt men smukt look

Farven du vælger til bånd effekten, behøver ikke at være modig til at skille sig ud. Selv hvide eller neutrale nuancer kan få dig det ønskede udseende.

Striberne eller båndene kan være så brede, som du vil, såvel som både lodret og vandret. Sætfinishen og farven giver dem mulighed for at skille sig ud, uanset hvad.

Når du beslutter dig for at male flere forskellige bånd på en væg med mange forskellige farver, skal du vente på hver farve tørre og grundigt vurdere dimensionerne, når du anvender malerens tape.

Du kan male tynde bånd for at afgrænse de større striber på en væg

Mal vandrette bånd, hvis du vil have rummet til at føle sig bredere og mere rummelige og lodrette, hvis du vil have loftet til at virke højere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar