15 tips om hvordan du får dit loft til at se højere

Lofter er ikke nøjagtigt de vigtigste detaljer, som du er opmærksom på, når du først går ind i et hus, men de har stor indflydelse på at bevare en følelse af frihed og plads. Alle ved, at disse er afgørende, hvis du vil skabe den særligt indbydende følelse! Et værelse med lave lofter kan give dig indtryk af at bo i en lille fuglbur.

Hvis vi skulle tale om de psykologiske virkninger, siges det, at lave lofter ofte giver en lav sindstilstand. Men det er en anden historie. Det vi ved med sikkerhed er, at de altid var en udfordring for indretningsarkitekter. Hvis du nogensinde støder på dette problem, har vi nogle nyttige tips til dig.

1. Prøv uplighting

Dette er en af ​​de bedste løsninger, hvis du ønsker at få dit loft til at se højere ud. Vær ikke bange for at bruge dine vægge! Vægbelysningsarmaturer skaber en varm og hyggelig atmosfære, så du kan nyde dit hjem til fulde.

2. Pas på hvad slags møbler du vælger

Normalt, når vi vælger møblerne til vores hjem, har vi tendens til at træffe beslutninger baseret på udseende uden at overveje funktionalitet. Lavprofilmøbler er perfekt designet til huse med lavt loft, fordi det øger mellemrummet mellem loftet og gulvet, hvilket gør rummet mere rummeligt og blødt.

3. Brug glasvægge eller gulv til loft vinduer

Ligesom et spejl har glaset genstand for at afspejle ting rundt. Derfor vil en glasvæg eller et stort vindue øge rumfornemmelsen og også give naturlig dagslys. Lysere er altid bedre, især med hensyn til indretning.

4. Dekorer dine vægge med lodrette striber

Jeg nyder ikke særlig at dekorere mine vægge med striber, men nogle gange kan det være nødvendigt. Du kan vælge mellem at bruge tapet, eller hvis du er modig nok (og talentfulde), kan du blot male dem selv.

5. Hæv døre til lofthøjde

Jeg vedder på, at du aldrig har tænkt på det! Generelt har indvendige døre næsten samme størrelse. Et gulv til loft dør kan virke underligt i starten. Men vi må indrømme, at dette er en genial idé at skabe illusionen om et generøst rum.

6. Brug blank maling

Glansfarve anvendes sjældent på vægge og lofter, men snarere at dekorere forskellige møbler, især kaffeborde. En stor ulempe ville være, at den skal påføres på en perfekt formet overflade, ellers vil det fremhæve alle ufuldkommenheder.

7. Hæng billedrammer lidt højere til loftet

MoreINSPIRATION
  • Design tricks: Hvordan man laver et loft se højere
  • 13 måder at lave et loft se højere
  • Tips og ideer til et vellykket stribet loft design

For et godt resultat, brug lodrette indrammede billeder eller malerier. Væggene vil se højere ud, så afstanden mellem loftet og gulvet vil også virke højere.

8. Mal loftet lettere end væggene

Lysere lofter skaber en imponerende effekt og forme illusionen af ​​et stort og lyst rum. Et mørkt farvet gulv vil også gøre tricket!

9. Hæng dine gardiner så tæt på loftet som muligt.

Lange gardiner vil altid understrege længden. Selvom vinduerne er små, vil gulv-til-lofter gardiner afsløre storslåede træk ved rummet, som du ikke var klar over.

10. Mal en diagonal på din væg

Et andet godt tip om hvordan man skaber illusionen af ​​et højt loft er at male en diagonal på en af ​​væggene. Det åbner pladsen og ændrer perspektivet. For at opnå det bedste resultat skal du starte fra midten af ​​væggen og afslutte den i øverste venstre hjørne af rummet (eller øverste højre hjørne afhængigt af hvilken væg du vælger at bruge).

11. Undgå at bruge vedhængslamper

Vedhængslampe er specielt designet til højt til loftet, primært fordi de gør loftet tættere på gulvet. Hvis du har lave lofter, anbefaler vi dig at bruge indbygget belysning, selv om disse måske ikke har et så lokkende design.

12. Undgå rod

Visuel rod vil sænke lofterne. Fjern eventuelle ekstra detaljer eller møbler. Et simpelt interiørdesign giver mulighed for en bred visning, så gør dig klar til at bruge hvert lagerplads, du har!

13. Brug en fed gulvtæppe

Hvis folk ikke kan blive imponeret af dit loft, trækker deres opmærksomhed med et dristigt gulvtæppe. Faktisk behøver du ikke engang bruge tæppe, prøv bare at holde interessen på gulvniveau ved at bruge forskellige slags mønstre.

14. Høje hylder vil narre øjet

Det er ligegyldigt, hvad du beslutter dig for at holde på dem, bøger, dekorative ting, billeder med de kære, hvis du bruger dem, vil væggen blive højere, og så loftet.

15. Tall tilbehør er mere end velkomne

Lys, bremser, blomster, uanset andre høje tilbehør du har i dit hjem, vil være nyttige i dette tilfælde. Husk om kontraster og brug alt, hvad du kan for at oprette dem. For eksempel kan du dekorere bordet ved hjælp af en lille rund vase med lange slanke grene.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar