DIY Globe Pendant Light: En hurtig og nem belysning opgradering

Der er noget magisk om glober, tror du ikke? Hele verden er repræsenteret i en sfære, der passer på din hylde eller i din hånd. Fantastiske. Hvad der ikke er så fantastisk, er dog, når en kloster træder ind i Old Age-hætte - det viser vandmærker eller andre uhyggelige pletter, det begynder at falme i ulige steder, det kan endda have en buk eller to. Fordi det kan være svært for nogle mennesker at kaste et elsket stykke, giver denne vejledning mulighed for at trække vejret ind i den triste gamle kloden igen og få det til at skinne. Bogstaveligt talt. Her er en hurtig og nem måde at oprette dit eget globus vedhæng lys på, et grundigt moderne twist på et klassisk stykke.

DIY Niveau: Begynder til at oprette vedhænget lys, Mellemliggende for at installere det

Nødvendige materialer:

  • En gammel klods (eller en halv klods, virkelig)
  • Et vedhæng lys kit
  • Kobber tape
  • Razorblad (valgfrit)
  • Sprøjtemaling (ikke vist)
  • Ledningsværktøjer (ikke vist)

Begynd med omhyggeligt at fjerne din gamle kloden fra sin stand.

Med kloden fri fra sin stativ, se omhyggeligt, hvilken halvdel (top eller bund, eller i dette tilfælde nord eller syd) er i bedste stand. Eller bare brug nord, hvis det ville forstyrre dig at have halvdelen af ​​verden hængende på hovedet fra dit loft.

Åbn forsigtigt din kloden langs ækvator. Brug knivbladet her, hvis det er nødvendigt. Dette eksempel er jordkloden, der var så gammel, at det slags åbnet sig selv.

Tag din anvendelige klods halvdel udenfor, eller til et godt ventileret område med en dåse spraymaling. Du måler indersiden af ​​kloden, fordi den bliver synlig som en belysningsarmatur.

Pas på ikke at sprøjte nogen af ​​jordens udvendige kort, spray flere lette lag af din spray maling på indersiden. Lad det tørre grundigt.

Tag dit vedhængslys kit og træk ledningerne til kanten af ​​loftet medaljonglen.

Træk ledningerne helt fri fra loftmedaljonen. Sæt medaljonen til siden i et minut.

Vrid forsigtigt alle ledningerne sammen i enden. Dette vil fungere som en slags nål for at få ledningerne gennem din kloden.

Efter dobbelt kontrol skal du sørge for, at din spraymaling er grundigt tør (det vil male hængelyset i striber, hvis det ikke er tørt), træk ledningerne op gennem den øverste globushalvdel.

Hold trådenderne snoet sammen i en nåleformation, træk dem op gennem loftmedaljonen igen.

Mål en mængde kobber tape, der går rundt om kloden er ækvator, plus et par inches. (Dette eksempel bruger kobberbånd, der er 1 "tykt og er faktisk markedsført som en slug og snail afskrækkende for haver.) Skær båndet.

MoreINSPIRATION
  • DIY Ceiling Light Fixture Made With Branched Out Socket Splitters
  • DIY Køkkenbelysning Opgradering: LED Under-Cabinet Lights & Over-the-Sink Light
  • 10 DIY Pendant Light Designs til at prøve denne weekend

Hvis ækvatorkanten af ​​din klods er i god nok form, kan du bruge et enkelt stykke kobbertape til at gå rundt om indersiden og yderkanten (båndet vil bare blive foldet i midten). Fordi ækvator af denne særlige klods var så snusket, viser dette eksempel brugen af ​​to stykker kobbertape; den ene er viklet rundt om indersiden af ​​kloden, og den ene er viklet udenfor og foldet over.

Pak båndet og hold den ene side rettet mod kanten af ​​kloden hele vejen rundt. Kør fingrene over båndet for at udglatte det så godt som muligt.

Ved at tage et andet stykke kobbertape skæres i samme længde (som er omkredsen af ​​ækvator plus et par tommer), begynder du at tape det til udvendig af kloden. Den synlige bredde er til din smag - gør den så smal eller så bred som du vil, men sørg for at efterlade nok båndbredde for at kunne pakke over ækvator til indersiden af ​​kloden.

Fold båndet over ækvatorkanten og udjævne bump, mens du går.

Der er din polerede off globe kant.

Se hvordan det spraymalet interiør virkelig gør lyset mere poleret og lyst?

Flip den elektriske på området, du vil installere dit nye globus vedhæng lys. Dobbeltklik på, at det er dødt. Og nu er du klar til installation.

Start med at slukke for den elektriske bryder, så tag først din gamle lysarmatur, når du har sikret, at strømmen er død.

Hold vedhængslampen op til loftet og bestemt, hvor lavt du vil have det til at hænge i dit rum. Skær ledningerne ca. 6 "længere end dette. Strip hylderne af ledningerne.

Installer vedhængslyset som angivet i instruktionerne på din belysningsemballage. Dybest set vil du matche sort med sort, hvid med hvid og grøn med jordledningen. Vrid trådmøtrikker på hver parring, og brug derefter elektrisk tape til at isolere det.

Skru i din lyspære og vip den elektriske bryderkontakt igen.

Tænd dit nye globuslys! Vi elsker den rand af kobbertape omkring ækvator - det giver denne gamle kloden et færdigt, poleret look.

Dette er en så alsidig DIY belysningsarmatur. Det er fantastisk til en undersøgelse, et kontor, et soveværelse eller et andet rum, virkelig.

Vi håber du nyder at genoprette den gamle kloden til noget smukt, nyttigt og lysende!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar