Dramatisk kunst er ideel til at skabe en egenskabsvæg

En accentvæg kan virkelig bringe et rum til livs, tilføje liv og farve samt forankring af hele rummet. En af de gode måder at skabe væg på i dit hjem er at bruge kunst. Det er en særdeles effektiv måde at tilføje en unik funktion på, fordi den kunst du vælger at vise, altid skal udtrykke din smag og følsomhed. En væg med kunst kan være enten den største væg eller en alkove eller et andet rum. Det bedste valg er en væg, der allerede trækker øjet. At skabe en væg med kunst er det ultimative personlige udtryk og vil formidle din personlighed til familie og venner, der besøger.

Farve

Eksperter siger at holde farve i tankerne, når du opretter en funktion væg, men ikke vælge et kunstværk, bare fordi det passer indretningen. Investering i et kunstværk - uanset om det er et dyrt stykke eller overkommelig skabt af en up-and-coming kunstner - skal gøres, fordi stykket taler til dig på en eller anden måde. Farvefulde værker vil straks trække øjet til din egenvæg, især hvis de er for store. Et dramatisk arrangement af mindre værker kan også opnå det samme. Uanset om du vælger et stykke, der er lavet i en enkelt levende nuance eller en regnbue af forskellige farver, er farverig kunst udtryksfuld.

Dette store arbejde har en unik teknik af kunstneren Holton Rower, som skaber "hæld malerier", der bruger op til 50 gallons maling. Barnebarnet af den kendte kunstner Alexander Calder laver sine kreationer ved hjælp af krydsfinerpaneler, blokke af træ - alle mulige materialer. Spænder fra lille til ekstremt stor, fokuserer hans værksted på poolning af maling i forskellige mønstre.

Sort og hvid

Sort og hvidt kunst er et dramatisk valg, uanset hvilken farve resten af ​​dit rum er. De kontrasterende nuancer har altid et element af drama og er en særlig underligt kunsttype til en egenvæg. Dette værk af den belgiske kunstner Yves Zurstrassen har masser af bevægelse og visuel interesse, fordi han inkorporerer forskellige teknikker og former i det abstrakte arbejde, meget som en collage, men kun med maling.

Struktur

Monokrome stykker tager øget interesse, når de indeholder en masse tekstur, ligesom dette virker af colombianske kunstner Ricardo Cardenas.Lluvia Amarilla er lavet af aluminium og kan prale af et teksturligt udseende, der har masser af dybde og bevægelse. Det er et perfekt stykke til at tilføre en stærk stribe farve til et ellers neutralt rum.

Naturligvis behøver tekstur ikke være så farverig eller dramatisk at skabe interesse for en væg. Zigi Ben Haim, en irakisk født kunstner, der arbejder i New York, som bruger en række fundne materialer til at lave sine værker, lavede dette stykke. HedderHot Spot, det inkorporerer mesh wire, lærred, papir, alkyd og aluminium kroge. Det omfatter en række levende farver samt forskellige teksturer, der trækker dig ind for at overveje betydningerne.

Diptychs og Triptychs

Flere kunstværker, herunder diptychs og triptychs, er naturlige valg for at skabe en egenvæg. Ikke kun størrelsen af ​​det færdige arrangement, men gentagelse af større lærred skaber et dominerende element for ethvert rum. Flere stykker i større størrelse er bedst fremhævede alene på en stor, ekspansiv væg, enten over en sofa eller ej. Disse slags stykker, uanset om de er farverige, vil dominere resten af ​​rummet.

En dramatisk abstrakt triptik af New York-baseret og kinesisk født kunstner Shen Chen er et vidunderligt eksempel på et multifunktionsarbejde til en væg. Den untitled stykke er akryl på lærred, malet med en bred vifte af traditionelle kinesiske børster. Chen arbejder på studietagen, flytter fra toppen ned lodret. Horisontale linjer viser, hvor hver lodret penselstrøg begyndte og sluttede, hvor flere lag skabte slutproduktet.

MoreINSPIRATION
  • Opret en nem funktion væg med dramatisk kunstværk
  • Tips og ideer til oprettelse af et smukt kunstgalleri
  • Oprettelse af Ultimate Black Interiors til Halloween Inspiration

Kunstværker, der anvender en usædvanlig teknik, er også gode til en væg, fordi de ikke bare vil være smukke og interessante, men også en samtale. Uanset om de er collager, malerier, skulpturer eller andre samlinger, vil de fremhæve den væg du vælger.

Dette par værker af Dennis Lee Mitchell er røgmalerier og vil helt sikkert henlede opmærksomheden, uanset hvor de er hængt. De monokrome "røgmalerier" er skabt med blæslampe og papir ved at justere flammen og hvor meget kulstof han lægger på papiret eller lærredet. Mitchell bruger også en teknik, hvor han laver røg i en dåse, trykker den og spreder den på papiret. En enkelt dag i studiet kan give 100 til 300 stykker, hvoraf de fleste kasseres, fordi de bliver for brændte eller i brand.

Denne teknik strækker sig på rammerne af fotografering og skulptur, hvorved kunstneren skærer, skaber og kombinerer for at skabe dramatiske, men foruroligende værker. Thai kunstner Kamolpan Chotvichai bruger papir og lærred til at udforske spørgsmål om identitet og køn sammen med buddhismen i hendes værker. Igen, uden stærke farver giver den usædvanlige kunstteknik et meget slående kunstværk, der egner sig til at blive brugt på en væg.

Sociale og politiske erklæringer

At vælge et kunstværk, der laver en politisk eller social redegørelse for din egenskabsvæg, er garanteret at opnå opmærksomhed.Uanset hvad arbejdet er, er det en kreativ og stærk måde at udtrykke dine meninger på. Tværfaglig kunstner og forfatter Eldon Garnet, der er baseret i Toronto, har skabt vægskulpturer fra metal, der har redigerede versioner eller tweets af præsident Donald Trump. Kunstværker, der opus på ord, uanset om de er skulpturer, malerier eller andre former for kreationer, passer bedst til en væg for at få mest mulig opmærksomhed.

Wall Sculpture

Skulpturelle kunstarter af enhver art er en naturlig for at skabe en egenvæg i dit hjem. Vælg enhver type tredimensionel illustration og brug den til at skabe den sociale væg i dit rum. Ethvert medium vil arbejde, fra metal til plast og træ eller blandet medie. Her er et neon-stykke af den amerikanske kunstner Keith Sonnier et godt eksempel på et nyt materiale, der anvendes i en skulptur, der skaber en væg. Lysets farver, lys og teatralitet skaber et øjeblikkeligt kontaktpunkt. Sonniers arbejde bruger typisk lyse farver og sparsomme linjer i skulpturer, der "kombinerer højteknologiske industrielle materialer med organiske eller korporative temaer", ifølge Artsy.

Træ kan være noget, du forventer at se i møbler og måske ikke kunst, men koreanske kunstner Jae Hyo Lee forvandler naturlige træstykker til skulpturelle marmor. En mester i sit medium, Lee's arbejde siges at strække linjerne mellem moderne kunst og design. Hans teknik forbedrer træets naturlige form og farve, skaber en dramatisk skulptur, hvor fokus er til n de smukke egenskaber ved materialet.

At vise et kunstværk er en fantastisk måde at skabe en væg på. Indstillingerne er uendelige, og som altid er der bekymret, er du kun begrænset af dit budget og din smag. Tag et kig på den kunst du ejer, og se om du kan ændre sin placering for at oprette en funktionsvæg. Eller se, hvilken mur i dit rum der egner sig til at vise kunst og så begynde at søge efter noget, der appellerer til dig og vil skabe glæde i dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar