Kreative og effektive metoder til integrering af whiteboards i dit hjem

Blackboards og tavler er sjove og plejede at være meget populære, men de begynder nu at falme. De erstattes af whiteboards, der er lige så effektive, hvis ikke engang mere, og det tillader dig også at være mindre rodet og mere praktisk. Disse rene og enkle whiteboards kan nemt integreres i dit hjem indretning. Der er mange metoder til at gøre det, og du kan inkludere dem i ethvert rum. Her er et par eksempler.

I køkkenet er der mange ting, du kan lægge på papir eller, endnu bedre på tavlen. De omfatter ting som opskrifter, dagligvarer lister, tidsplaner, meddelelser og alle andre ideer. En whiteboard ville være en god tilføjelse til køkkenet. Det er enkelt og har et rent og slankt look, der gør det alsidigt og nemt at integrere i enhver form for indretning.

Et soveværelse kunne også drage fordel af tilstedeværelsen af ​​en whiteboard, især hvis det er en teenager på børns værelse. Det kan være nyttigt at organisere din tidsplan, lægge ned alle de ting, du vil gøre, titlerne på de film, du gerne vil se, skrive ned inspirerende meddelelser eller blot doodle noget for at opmuntre atmosfæren.

MoreINSPIRATION
  • Tips og ideer til at inkorporere tørre sletter i dit hjemmes design
  • Chalkboard accent vægge - sjov og funktionel, fantastisk til alle typer rum
  • Tilbage til skole: Kreativt tavlebord til børn

Et andet sted var en whiteboard ville være meget nyttigt er vaskerummet. Hvis det er et delt rum eller et multifunktionelt rum, kan du skrive ned en tidsplan, en liste over regler, meddelelser til de andre personer, der bruger rummet eller alle andre ting. Brug forskellige farver til forskellige kategorier. Det er en måde at bevare rummet rent og organiseret på.

Ungene vil helt sikkert have en whiteboard i deres værelse. Uanset om det er deres soveværelse eller deres legerum, elsker børnene at skrive, doodle og male. En whiteboard ville give dem mulighed for at gøre det i et rent og kontrolleret miljø. Det er en måde at lade dem udtrykke deres kreativitet og en måde at give dem en vis frihed.

En mudroom eller hallway kunne også drage fordel af tilstedeværelsen af ​​en whiteboard. Det kan være en lille, perfekt til at skrive ned meddelelser til andre personer eller til at skrive et sæt regler, advarsler, lister over ting, du skal gøre umiddelbart efter at du kommer hjem eller en simpel velkomst til gæsterne.

Selvfølgelig er der endnu et sted, hvor en whiteboard ville være meget nyttig, og det er kontoret. På et hjemmekontor kan du enten have en whiteboard monteret på en væg eller du kan være lidt mere kreativ. For eksempel kan du bruge whiteboard som en top til dit skrivebord. Dette giver dig mulighed for bedre at organisere dine tanker og vil give dig et rum, hvor du kan skrive og slette, beregne ting og organisere dine ideer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar