Kreativt og inspirerende hus beliggende i det nordlige Spanien

Dette er et fantastisk designet hus beliggende i det nordlige Spanien. Huset virker meget kreativt og inspirerende med sine velafbalancerede interiører, der effektivt bryder den typiske landestil udsmykning. Mesmeriserende udsigt over det omgivende miljø åbner fra de store vinduer i huset til rådighed i hele huset. Trækonstruktioner har været anvendt til tagene, gulve, skabe, trappe, døre og lige vinduer for at skabe en fantastisk rustik effekt.

Husets stue er blevet tilrettelagt på første niveau af huset og er hovedattraktion for huset, da det har siddepladser skabt ud af lavtliggende elfenbensfarvet sofa og en lounger clubbed med en stor blå bagagerum tjener som et bord Tykke bøger har været kreativt brugt som måtter på det blå bagagerum til at holde elegante høje vaser og bordshows.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • 12 Kreative anvendelser af ottomaner som kaffeborde
  • Landejendom beliggende i León, Spanien

Belysningssystemet ansat i hele huset er også værd at værdsætte. Bare pærer er blevet installeret i køkkenet, og store gulvlamper er placeret i stuen. Farveflasker er blevet introduceret ved hjælp af dekorativt kunstværk hængt på væggene, arealetæpper, sideborde og forskellige andre accentstykker. {Fundet på micasa}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar