Få kreative - sjove og usædvanlige design ideer til hegn

Alt kan genopfinnes og fortolkes, hvis du tænker på det. Det handler om at foretage ændringer. Lad os sige, at du skal bygge et hegn, men du vil have det til at være unikt i modsætning til de sædvanlige. Du kan prøve at bruge et ukonventionelt materiale eller måske nogle usædvanlige former eller farver. Du kan få inspiration fra genstande omkring dig og bruge din fantasi til at slå sammen de to begreber. Bare vær kreativ. Her er et par ideer til at komme i gang.

Spejlet hegn.

Vil du ikke have hegnet til at skille sig ud? Lad det blandes med omgivelserne. Et spejlet hegn afspejler landskabet og vil grundlæggende forsvinde i baggrunden. Det vil selvfølgelig forblive meget reelt, så dets grundlæggende egenskaber forbliver de samme.

Pencil hegn.

Korrelering af hegnposterne med blyanter eller farveblyanter er en meget interessant ide. Det er et koncept, du kan bruge, når du designer et hegn til en legeplads, børnehave eller hvis du bare vil have dit hegn til at se søde og farverige ud.

Bike hegn.

Når vi henviser til cykel hegn, taler vi ikke om hegn, der er designet til at lade dig parkere din cykel, men egentlige hegn fremstillet af cykeldele. Når du tænker på det, er det en usædvanlig, men faktisk anvendelig ide, fordi de fleste af os har en eller to gamle cykler, der bare tager plads. Så sæt dem til god brug.

MoreINSPIRATION
  • 12 kreative og usædvanlige diy pencilholder ideer til dit hjemmekontor
  • Provoking, Praktiske Privacy Hegn
  • Kreative ideer, der viser dig, hvordan du parkerer din cykel indendørs

Piano hegn.

En anden interessant sammenhæng er mellem et hegn og et klaver. Ideen er faktisk meget enkel. Tænk på brædderne på hegnet som klavernøgler. Så enten male dem i overensstemmelse hermed eller male hegnet hvidt og tilføj de små sorte nøgler i slutningen.

Andre farverige ideer

Der er mange andre interessante sammenhænge du kan lave og ideer, du kan bruge. Vælg for eksempel et tema, du virkelig kan lide, såsom sport, kortspil, graffiti osv. Prøv derefter at omsætte temaet til et brugbart design, du kan bruge til hegnet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar