Kreative drenge rumindretning med hængende senge

Når du er forælder til tre drenge og vil sætte dem alle tre i samme rum, skal du blive kreativ. Det er præcis hvad disse forældre gjorde. De ønskede, at drengene skulle dele det samme rum, men rummet var lille, og de kunne ikke finde køjesenge eller tredobbeltsenge, der kunne passe ind der. Som følge heraf stoppede de med at tænke på de samme klassiske klichéer og besluttede at tænke ud af boksen.

Med så lidt plads at bruge, var den eneste løsning at bygge hængende senge. Planerne for sengene var lidt modificeret for at passe til dette rum. Sengene hænger fra væggene, og de har også metal kroge med reb hængende fra dem og bolte i væggen. De er sikret, men du kan aldrig være for forsigtig med disse ting, så drengene har også strenge instruktioner om hvad de kan og ikke kan gøre i og omkring sengene.

MoreINSPIRATION
  • Chic og farverigt piger værelse med hængende senge
  • Enkle måder at gøre to enkeltsenge til drenge, se hyggeligt
  • Traditionelle drenge værelse décor ideer

Selv om værelset er lille, fjerner de hængende senge masser af gulvplads. Rummet under sengene kan sagsøges for opbevaring, og resten af ​​rummet kan bruges som legeplads. Tovene var en meget genial idé. Ikke alene at de hjalp med at løse et stort rumproblem, men de er også interessante detaljer selv. Resten af ​​værelset er dekoreret med kunstværker skabt af drengene, et vægur, en blå afføring, en gul lampe, der matcher puderne og de er alle farverige detaljer, der skaber en fin kontrast til de grå vægge og gulvet. på side}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar